- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
aktív tag
válasz
nokiaguru16 #1 üzenetére
Összességében nem egy rossz tablet az árához képest. Én kb. 1 hete vettem nincs vele különösebb gond, bár a rajta levő androidon érezhető az hogy még nem a legjobb. Néha pl. nehezen reagál az érintésre, időnként megtorpan, remélhetőleg ezt azért orvosolják egy update-el. A miért én is emellett a tab mellett döntöttem az a gombbal való irányítás. Az teszi a dolgát, az előre telepített emulátorban (nes, snes,gba, stb..) konfigurálás nélkül működik a gombbal való játszás ahol nem ott a játékban a start+select egyszerre nyomására előjön a joystick gombok konfigja. A régebbi androidos játékok rendben futnak rajta, de pl. Need for Speed™ Most Wanted-et nem tudtam feltelepíteni rá mert a benne szabadon felhasználható internál SD tárhely 1,5gb ami eléggé kevés ehhez a játékhoz is mivel az több mint 2gb adatot szeretne telepíteni. Külső (External) SD-re viszont nem lehet telepíteni semmit sem mert a programok telepítői alapból csak a belső SD-t látják és a külsőt nem, azt maximum archive tárhelynek kezeli így a tablet (zenét+képet stb.. rá lehet tenni, de játékot nem). Ahhoz, hogy ez ne így legyen rootolni kellene, és egy file-t módosítani, hogy ne a belső SD legyen az elsődleges tárhely. Minőségre külsőleg nagyon jó, jól összerakott dolog, a műanyag felület végig gumirozott. Az aksija aktív használattal kb. 2-3 órát bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest