Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

1tom aktív tag válasz  nokiaguru16

üzenetére nokiaguru16

üzenetéreÖsszességében nem egy rossz tablet az árához képest. Én kb. 1 hete vettem nincs vele különösebb gond, bár a rajta levő androidon érezhető az hogy még nem a legjobb. Néha pl. nehezen reagál az érintésre, időnként megtorpan, remélhetőleg ezt azért orvosolják egy update-el. A miért én is emellett a tab mellett döntöttem az a gombbal való irányítás. Az teszi a dolgát, az előre telepített emulátorban (nes, snes,gba, stb..) konfigurálás nélkül működik a gombbal való játszás ahol nem ott a játékban a start+select egyszerre nyomására előjön a joystick gombok konfigja. A régebbi androidos játékok rendben futnak rajta, de pl. Need for Speed™ Most Wanted-et nem tudtam feltelepíteni rá mert a benne szabadon felhasználható internál SD tárhely 1,5gb ami eléggé kevés ehhez a játékhoz is mivel az több mint 2gb adatot szeretne telepíteni. Külső (External) SD-re viszont nem lehet telepíteni semmit sem mert a programok telepítői alapból csak a belső SD-t látják és a külsőt nem, azt maximum archive tárhelynek kezeli így a tablet (zenét+képet stb.. rá lehet tenni, de játékot nem). Ahhoz, hogy ez ne így legyen rootolni kellene, és egy file-t módosítani, hogy ne a belső SD legyen az elsődleges tárhely. Minőségre külsőleg nagyon jó, jól összerakott dolog, a műanyag felület végig gumirozott. Az aksija aktív használattal kb. 2-3 órát bír. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest