- Honor 200 Pro - mobilportré
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
aktív tag
Megkérek mindenkit aki ebbe a témába keres bármilyen féle infót, hogy ne nekem írjon mert már 1 éve nincs és nem is foglalkozok ilyen tabbal. Pláne azért mert ami után helyette nézelődők a neten annyit nem tud ki nyögni, hogy köszönöm. Akinek nem inge ne vegye magára.
-
1tom
aktív tag
Ennek a tabletnek megtaláltam az eredeti overmax mentes frimware-jét amit feltettem. Sokkal stabilabb mint amivel az Overmax megáldotta és gyorsabb is. Annyi vele a bibi, hogy alapból spanyol nyelven indul a tab, de pár mozdulattal átállítható a nyelv magyarra. Innen: [link] letölthető, a telepítés módja megegyezik az Overmax által leírtak szerint.
-
1tom
aktív tag
válasz
nokiaguru16 #4 üzenetére
Sajnos nem igazán van ilyenre lehetőségem.
-
1tom
aktív tag
válasz
nokiaguru16 #1 üzenetére
Összességében nem egy rossz tablet az árához képest. Én kb. 1 hete vettem nincs vele különösebb gond, bár a rajta levő androidon érezhető az hogy még nem a legjobb. Néha pl. nehezen reagál az érintésre, időnként megtorpan, remélhetőleg ezt azért orvosolják egy update-el. A miért én is emellett a tab mellett döntöttem az a gombbal való irányítás. Az teszi a dolgát, az előre telepített emulátorban (nes, snes,gba, stb..) konfigurálás nélkül működik a gombbal való játszás ahol nem ott a játékban a start+select egyszerre nyomására előjön a joystick gombok konfigja. A régebbi androidos játékok rendben futnak rajta, de pl. Need for Speed™ Most Wanted-et nem tudtam feltelepíteni rá mert a benne szabadon felhasználható internál SD tárhely 1,5gb ami eléggé kevés ehhez a játékhoz is mivel az több mint 2gb adatot szeretne telepíteni. Külső (External) SD-re viszont nem lehet telepíteni semmit sem mert a programok telepítői alapból csak a belső SD-t látják és a külsőt nem, azt maximum archive tárhelynek kezeli így a tablet (zenét+képet stb.. rá lehet tenni, de játékot nem). Ahhoz, hogy ez ne így legyen rootolni kellene, és egy file-t módosítani, hogy ne a belső SD legyen az elsődleges tárhely. Minőségre külsőleg nagyon jó, jól összerakott dolog, a műanyag felület végig gumirozott. Az aksija aktív használattal kb. 2-3 órát bír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kuponkunyeráló
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest