- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Nomad-
tag
Valahogy azért eljutottam idáig:
1. létrehoztam egy új címet beállítottam a 2FA-t (itt email vagy sms a jobb választás? én sms-t állítottam be+ authentator-t használok belépésre)
2. létrhoztam egy új alias-t beállítottam elsődlegesnek (bár nem tudom jó ez így)
3. helyreállítási címnek csináljak egy új fiókot vagy meglévőt használjak?
4. win11 telepítésnél azt a címet használjam amit elsődleges aliasként állítottam be?
5. hol tudom letiltani az automatikus küldést?
a válaszokat előre is köszi -
-Nomad-
tag
Ledgeri:tudnál segíteni?egy új email címet akarok létrehozni csak és kizárólag w11 telepítéshez.a leírtak alapján van több dolog amit nem értek pl:
Amit mindenképpen ajánlok: egy teljesen új, sehol máshol, vagy másra nem használt, és automatikus küldőnek nem beállított, új alias emailcím létrehozása, ami lesz a csak és kizárólagos belépési/belépős emailcím (pár menüvel arrébb van)
szóval részletesen leírnád lépésról lépésre hogyan csináljam? előre is köszi.sajnos nem értek az ilyen beállításokhoz pl automatikus küldés kikapcsolása -
-Nomad-
tag
köszönöm a segítséget!
-
-Nomad-
tag
Sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni.havonta kapok zsarolólevelet a fiókomba és a kérdésem hogy ha beállítok egy új aliast akkor nem kapok ilyen e-mailt?honnan tudják a címemet?nem akarom törölni a fiókomat mert hozzá van adva az office 365 előfizetésem.az a helyzet hogy még letiltani sem tudom mert valamiért nem engedi .
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest