- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz
MrPeekaboo #11828 üzenetére
Igazából ebben az a jó, ha a pénztáros felhívná a terminál üzemeltetőt, megkérdezné hogy mit látnak a rendszerben, akkor nem neked kéne rohangálni.
A blokkról ha csinálsz egy olvasható minőségű képet/scanneled és az iktatószámot ha felírtad amit kaptál a banktól, akkor elküldheted nekik a reklamacio@otpbank.hu-ra, tárgyban az iktatószámmal. Ez kicsit gyorsíthat az egészen.
-
namenlos
tag
válasz
MrPeekaboo #11828 üzenetére
Könnyen szokott menni: megkérdezik a kereskedőt, hogy jogos-e a dupla terhelés, aztán ha nem, jóváírják.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
MrPeekaboo #11818 üzenetére
Pár nap után a dupla terhelést lekönyvelték, így megírtam a panaszomat ezzel kapcsolatban. Kíváncsi leszek mennyire könnyen fog menni az ügyintézés. Blokkom van, a kártyaterminál nem ad ki papírt, szóval érdekes lesz. Aki belefutott mostanában ilyen nem sikerült és újrapróbált kártyás fizetésbe és nem kap push-t vagy SMS-t erről, ránézhet a tranzakcióira, mert simán járhatott hasonlóképpen.
-
C0lumb0
csendes újonc
válasz
MrPeekaboo #9936 üzenetére
Á, szóval emiatt nem működik már napok óta a telefonomon az alkalmazás.
Vártam, hátha megjavul az applikáció, de sajnos nem jött rá frissítés mindeddig ami megoldotta volna a problémát, így én regisztráltam erre az új otp-s felületre.
Hát végülis nem olyan rossz a felület, átláthatónak átlátható, a webes felület kifejezetten gyorsabbnak tűnik nekem.
A bejelentkezési macerát tekintve (webes felületen sms kódot kell még beírni) nálam ha jól látom azt írja a telefonos új alkalmazás (beállítások --> aktiválás), hogy 24 óra elteltével fog a fiókom teljes körűvé aktiválódni így később ujjlenyomattal is azonosíthatom magam.Csak én érzem azt, hogy direkt rontották el az alkalmazást, hogy minél többen regisztráljanak át az új felületre?
-
pube111
senior tag
válasz
MrPeekaboo #8723 üzenetére
Pont az a baj vele, hogy nem tudom fejből a közleményt. Az lenne a lébyege az űrlapnak, higy ne kelljen újra beírkálni a dolgokat.
Megint visszalépett egyet a rendszer.
Az új webes felület sem kezeli a közleményt. -
adamch4
tag
válasz
MrPeekaboo #8365 üzenetére
Nem. A bank kérdés nélkül kiküldte a felhasználóknak az új kártyát tavasszal, sokan nem is értették, miért. A levélben nem írta azt, hogy kötelező lenne a csere és hogy a régit deaktiválják majd. Emiatt, aki mégsem cserélte le, azt hétfőn meglepetés érte, hogy nem tud fizetni a kártyájával. Legalábbis én így jártam, ráadásul tavasszal fel is hívtam őket, akkor azt mondták, hogy nem kötelező váltanom az újra.
-
addam20
csendes tag
válasz
MrPeekaboo #7565 üzenetére
Én is írtam nekik, ugyanezt a választ kaptam.... SMS e-mail nem jött, viszont tegnap újra rápróbáltam, és sikerült regisztrálnom
Szuper az új app!
-
viktorhu
veterán
válasz
MrPeekaboo #7479 üzenetére
Engem beengedett simán! Elsőre van egy ilyen revolutos feelingje az alkalmazásnak.
-
Peter.70
addikt
válasz
MrPeekaboo #7072 üzenetére
Igen, kell 7 jegyü kód, nekem sem volt szla nyitáskor. Külön kellett bemenni fiókba és kérni
-
blg
senior tag
válasz
MrPeekaboo #7072 üzenetére
igen, van, azonosító, jelszó és a telekód.
a telekód egy 3-jegyű szám, még jó, hogy nem csak ennyi védi a pénzemet... -
tomp
félisten
válasz
MrPeekaboo #7009 üzenetére
Külsős céget kértek fel rá? Na ez meglepő! Mármint, hogy nem Géza fiát a bankban.
Ahogy olvasom a Supercharge olyan külföldi cégeknek fejleszt mint a Santander Bank vagy a Deutsche Telekom.
Remélem még az idén lesz belőle éles üzem. -
alakesh
tag
válasz
MrPeekaboo #6519 üzenetére
Szeptember 1-től az előre értéknapozott utalások is AFR-ben működnek majd
-
madagaszkar
tag
válasz
MrPeekaboo #5897 üzenetére
Két webkártya is tartozik a számlámhoz egyikkel sem működik. Remélem megoldják az OTP-nél. Péntek óta még nem kaptam választ, lehet, hogy nem is vagyok egyedül a problémámmal? Már arra is gondoltam, hogy a múlt heti rendszerfrissítés okozott problémát.
-
bigdady
nagyúr
válasz
MrPeekaboo #5683 üzenetére
Mert a takarékokat minden öreg ótépének hivja
-
Fandango
veterán
válasz
Az OTP-nek nincs köze a takarékbankokhoz. Bár nevében Takarék Pénztár, de ez nem jelenti, hogy a Takarék Bankkal és ami ott megy az utóbbi időben, ahhoz köze lenne bármilyen formában is.
-
Oliverda
titán
válasz
Szerintem ez marhaság. Ez történt tegnap:[link]
-
axioma
veterán
válasz
MrPeekaboo #5406 üzenetére
[link] Ez a bankok altalaban topik, visszaolvasva talalsz sok infot a granitrol is.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Igaz, hogy nem bank, de semmibe se kerül, és ha push üzenetek miatt kellene főleg, talán megoldás - Curve. Instant látod, hogy hol mennyit fizettél, melyik kártyáddal, van két heted, ha másikra szeretnéd terhelni, ingyenes készpénzfelvétel (napi 200GBP értékben), etc. Az app nagyon jó, stabil (nekem még nem volt problémám vele, két OTP MC Debit van mögötte).
De persze, ez nem egy bankszámla. Apple Pay sem megy vele.
-
MasterMark
titán
válasz
Engem is érdekelne.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
MrPeekaboo #5353 üzenetére
Köszi az infókat
Annyival kiegészíteném (vagy csak rosszul értelmeztem), hogy több kártyát is hozzá lehet adni érintésmentes (contactless) fizetéshez, csak ha nem az alapértelmezett kártyával szeretnék fizetni, akkor appban vásárlás előtt ki kell választani a kívánt kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest