- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alex devil #15849 üzenetére
Tiltsd le és kész.
-
törölt tag
válasz
Ha máshol nem, egy Hiya gombnyomást megér, hogy más ne szívja meg ha nem muszáj.
-
yogibear
addikt
válasz
"Anyádat" mondtam én és leraktam.
-
válasz
Szerintem felesleges bejelenteni. Ezer féle számról hívnak ezek.
-
tomp
félisten
válasz
alex devil #14911 üzenetére
Én ÖBB és DB jegyet vettem.
DB-t átváltotta már, DB-t még nem pedig egyszerre vettem 6napja.
Szerintem attól függ mikor "kéri le" a másik oldal az összeget... -
namenlos
tag
válasz
alex devil #14809 üzenetére
Kártyás vásárlásnak minősül, nincs kamat utána - de ahogy írtad, visszatérítés sincs már.
-
válasz
alex devil #13798 üzenetére
Múltkor nekem sem ment a megtakarítási számláról a normálra hétvégén, meg is szívtam, mert úgy terveztem, szombaton elég lesz átraknom... Nem is igazán értem, főleg, hogy ez ráadásul belső számla lenne.
Ez manapság kb. annyira amatőr, mintha a számítógépek munkaidő után elmennének "haza" és ezért nem dolgoznak (vagy minden tranzakciót egy ember ellenőriz, haha).
-
herdsman12
őstag
válasz
Három éve ez volt a magyarázat, gondolom most is érvényes. [link]
-
Llew
senior tag
válasz
Kiprobaltam, nekem azonnal ment most.
-
namenlos
tag
válasz
alex devil #13374 üzenetére
Nekem 2019-ben kötött hitelkártyám van, arra még visszatérítést is ad, ha Revolutra töltök. Újabb kötésű szerződések esetén már nincs visszatérítés, de az kétlem, hogy még díjat/büntetőkamatot is számolnának fel.
-
törölt tag
válasz
alex devil #13374 üzenetére
Attól függ minek könyveli a hitelkártya otp azt a tranzakciót. Nálam Cetelemnél vásárlás és még visszatérítést is ad. (régi kártya).
De van akinek pl pénzfelvételnek számít, máshol csak visszatérítést nem ad.
De nem használom erre, csak próba volt.
-
GabN73
addikt
válasz
alex devil #13369 üzenetére
Tényleg nem lehet?
-
GabN73
addikt
válasz
alex devil #13324 üzenetére
OTPdirektbe (régi internetbank) lépj be, nézd meg a Beállítasokon belül hogy csinos ugyintézőcske számlakörbe is bevonta e a hitelszámlád.
Ha igen, akkor a Közüzemi számlák beszedések résznél tudsz megadni csopbeszet, ugyan ebben a menupontban lehet a limitet is módosítani..
-
KubanitoS
veterán
válasz
alex devil #13331 üzenetére
Szerintem sem lehet az új webes felületen beállítani, de még lekérdezni sem a beszedéseket. Várom a cáfolatot.
-
viktorhu
veterán
válasz
Ha nem tudod hozzáadni a régi felületen az új számlát, akkor beállíthatod az új webes felületen is a beszedéseket, vagy kérhetsz telefonos segítséget is az összekötéshez, nem kell emiatt újra bemenned.
-
Peter.70
addikt
válasz
Csattogj vissza a csinos ügyintézőhöz.
De a vacsorapartnered nélkül
-
Peter.70
addikt
válasz
alex devil #13216 üzenetére
Szerintem mindenképpen személyesen kell. Mert lesz hozzá hitelkártya szerződés
-
yogibear
addikt
válasz
alex devil #13114 üzenetére
Új dolog lehet a Prón, hogy a befizetés menüben már szerepel az ügyfélkártya is, mert régebben ez nem láttam ott:
A feltöltési névértékek jelenleg:
3.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft, 15.000 Ft, 25.000 Ft, 50.000 Ft vagy 90.000 Ft.
Az Ügyfélkártya egy virtuális Szerencsekártya, mely a Te egyedi azonosításodra szolgál. Az ezen szereplő számsor és vonalkód segítségével online terminállal rendelkező értékesítőhelyeinken egyszerűen fel tudod tölteni belső egyenleged.
A feltöltéshez vidd magaddal a számazonosítódat, amit erről az oldalról ki tudsz nyomtatni.
Vagyis nem kell külön a Zrt oldalán belépni, már a Pró oldaláról is kinyomtatható...Sőt, már Paypal befizetés is van...
-
yogibear
addikt
válasz
alex devil #13110 üzenetére
Belépsz a zrt oldalán a fiókodba megkeresed az ügyfélkártya vagy hasonló rovatot, azt ki tudod nyomtatni... Aztán ezzel besétálsz odaadod beolvassák a vonalkódját és feltöltöd amennyivel akarod...
Ez nem a játékos kártya!!!!
Hanem a regisztrációkor kapott egyedi vonalkódos letölthető, kinyomtatható kártya, egyenleg feltöltésére szolgál... semmi másra... bármely terminálon...Igy néz ki, a jobb oldalon látszik...
Esetleg ha jó, olvasható képet tudsz csinálni a telefonoddal, elég az is, csak a vonalkód beolvasható legyen... nincs rajta semmi név, csak a sorszám és a vonalkód, a sorszám az a te regisztrációkor kapott saját számod...
Tippmixpro befizetés lottózóban
A Tippmixpro egyenlegünket kizárólag a fentebb felsorolt módokon tudjuk feltölteni, azonban, a bet.szerencsejatek.hu oldalon regisztrált egyenlegünket fel tudjuk tölteni lottózókban is, amit aztán át tudunk vezetni a Tippmixpro oldalra. Ehhez a virtuális Szerencsekártya feltöltési módot kell választanunk.
Annyi változás ehhez a régi leíráshoz, hogy már nincs átvezetés hanem egy közös egyenleged van tmpro-ra is és lottóra is... régen ez külön volt még... -
DS39
nagyúr
válasz
A K&H sem fogadja el a Revolutot?
Két opció közül lehet választani az egyenleg feltöltéshez, az egyik az OTP, a másik a K&H. -
skroy
senior tag
válasz
Lottózóban is fel tudod tölteni a szerencsejáték online egyenleged.
-
luciferk
senior tag
válasz
alex devil #12536 üzenetére
Nekem egyből teljesült a fő számlámról-webszámlámra az utalás.
-
dptrsk
addikt
válasz
alex devil #12536 üzenetére
Holnap reggel fog teljesülni.
A webkártyaszámla nem fizetési számla, ezért nincs azonnali utalás rá. -
Noxy
veterán
válasz
alex devil #11855 üzenetére
Legjobban úgy jársz ha a számlámra utalod, mert 20% visszatérítek.
-
Fandango
veterán
válasz
alex devil #11855 üzenetére
Szerintem mindegy, ingyenes lesz.
-
viktorhu
veterán
válasz
alex devil #11196 üzenetére
Nem hiszem, már 2005-ben is utaltam a wapos otp oldalon mobilról - és már akkor sem volt limit.
Arra emlékszem csak, amikor bevezették 50 ezer forint fölött a kötelező mobil aláírást, ha valaki nem állította be, akkor tényleg volt egy 50 ezres limit.
-
dptrsk
addikt
válasz
alex devil #9718 üzenetére
Te dönthetsz, hogy futamidő vagy a törlesztő csökkenjen.
-
GabN73
addikt
válasz
alex devil #9718 üzenetére
Meglévő, vagy csak most vennéd fel?
-
dptrsk
addikt
válasz
alex devil #7908 üzenetére
Számlatörténetben az egyes tranzakciókra kattintva láthatod, hogy mennyi volt az aktuális könyvelt egyenleg.
Ami okozhat ilyet:
-7/24 kártyák közötti utalást fogadtál, ami nem azonnal könyvelődik., de te AFR utalással, amint megérkezett tovább utaltad az az összeget, így mínuszba mentél.
-régebben volt befizetős ATM, ami munkaidőn kívül azonnal jóváírta az összeget, de csak kövi munkanap könyvelte, ha te AFR elutaltad, akkor itt is mínuszba mehettélRégebben ezeket még hó vége előtt kezeltél és nem terheltek ezekért díjat, de érdemes megnézni a tranzakciós történetet, hogy hol mentél esetleg mínuszba.
Panaszlevelet is írhatsz, ha valóban nem jogos.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
alex devil #7885 üzenetére
Ha van értékpapír számlád, akkor weben keresztül tudsz venni.
-
Peter.70
addikt
válasz
alex devil #7885 üzenetére
Értékpapír számla kell hozzá
-
Fandango
veterán
válasz
alex devil #4926 üzenetére
Zárlait díj 281 Ft/hó
Csoportos beszedési díja 91 Ft/utalás
Egyéb költség nincs, ha időben visszafizeted a hitelt.
De nézd meg a hirdetményt, és minden benne van.
-
KubanitoS
veterán
válasz
alex devil #4611 üzenetére
Ez szintén csak nálad van.
-
Keem1
veterán
válasz
alex devil #4609 üzenetére
Csak neked
Simán ment az előbb (Android OTP Smartbank). -
dptrsk
addikt
válasz
alex devil #4479 üzenetére
A Visanak PayWave kártyája van.
A Simple alkalmazás csak Mastercard/Maestro OTPs kártyával használható közvetlen mobilfizetésre, Visa esetén Simple kártyát tudsz igényelni, s azt feltölteni az appban, amivel utána megy a mobilfizetés. -
válasz
alex devil #4156 üzenetére
Horvátban kunával Görögben meg euróval fizess, meg persze fizethetsz kártyával is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Escape from Tarkov
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független ÚJ 1 év Apple jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest