Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alex devil

    senior tag

    Sziasztok,
    igényeltem hitelkártyát és erről a számláról szeretnék egy régebbi beszedési megbízást fizetni. Az új internetbankban nem lehet a beszedési megbízást sem módosítani, sem újat felvinni. A régi internetbankban pedig nem látszik a hitelkártyaszámla így ott sem tudom módosítani a beszedési megbízást úgy, hogy a hitelszámláról vonják le a dellát.

    (Amúgy ma voltam átvenni a kártyát ahol a nagyon csinos ügyintéző hölgy a szerződéskötéskor szólt, hogy a kártya átvételekor majd összekötné a számlát a hitelkártyaszámlával. Az applikációban már látszott a hitelkártyaszámla és a kártya is ezért azt mondta már nem kell összekötni a számláimat. A kártyámat aktiválta. Kértem, hogy a hitelszámláról menjen a beszedési megbízás is de azt nem tudta beállítani, mert a szolgáltató azonosítót nem tudtam megmondani ő pedig nem látta a beállított beszedési megbízásban, így eljöttem, hogy majd én beállítom magamnak de mint az elején írtam ez nem sikerült sem az új sem a régi internetbankban.)

    A kérdésem az, hogy van valami megoldás arra, hogy valahogyan átállítsam magamnak valamelyik netbankban a beszedési megbízást, hogy a hitelszámláról menjen vagy visszacsattogjak a fiókba a csinos ügyintéző hölgyhöz?

    Fun fact: ma az Ikeában vacsoráztam egy nem ügyintéző csinos hölggyel és a fizetéskor a bank applikáció nem jelzett, mert mint utólag láttam, a számlán nem látszik a tranzakció a húsgolyók kiegyenlítéséről.

    [ Szerkesztve ]

    S23

Új hozzászólás Aktív témák