- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1956
senior tag
Könyvelő kéri és a húszféle számlák rendezésében nagy segítség, ha rögtön hozzátűzöm.
Eddig jött most nem küldik.
Természetesen az online felületre belépve, három négy lépéssel le tudom tölteni, de eddig a telefonomról is fél másodperc alatt ki tudtam nyomtatni.
Így plusz öt perc az életemből minden utalás... -
törölt tag
Egyrészt máshol is kínálnak bérlet vételi, használati lehetőséget. Másrészt, ha valami gubanc karbantartás, elérhetetlenség van, pl utalás. Akkor a másik számláról gond nélkül meg lehet tenni
Egy ingyenes számlánál még plusz költség sem feltétlenül van. Nem véletlenül vannak fontos helyek többszörösen túlbiztosítva...
Bérletet pl ilyen okból én is papír alapon kedvelem jobban. De mávnál ezzel nincs gond. kinyomtathatod, lementheted és még emailbe is elküldik
-
[w]
őstag
na de ezek szerint neked is kellett egy alkalom, hogy megtanuld a leckét én ekkorát még nem szívtam! használhattam volna az SMS-t is, de a kettőből a közelebbi automata "üzemen kívül", én meg majd' elkések, rohanok a másikhoz, de nem láttam meg, ezért tettem egy kört a tömb körül, mire kiderült, hogy a rossztól alig 30 méterre volt a másik (a teliberagasztgatott), addigra már nem láttam az idegtől, épp maradt időm bedobálni
-
[w]
őstag
igazad van, a telefonszámok! rohantam és sajnos nem néztem meg rendesen az automatát és biztosan minden oldalán rajta vannak, de azon, ahol a kijelzője van, ilyen reklámmatricákkal tele volt ragasztgatva (még a pénzbedobó is, csak azt már valaki kiszabadította), de eszembe sem jutott a többi oldala...
hát hiába, jó hogy van egy olyan öreg a háznál, mint te, nyilván ilyen sosem fordulna elő veled
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest