- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Mondjuk én nem is tudtam volna bedobálni, mert aprópénz hiányban szenvedem folyamatosan
De igen, a "parasztok" pl. Én saját kárukon tanulnak
parkolásnál már eszembe sem jutott szolg. sms-en kívül mást használni. Bár sokan keresnek GPS alapú automatikus parkolási helyszínt felismerő alkalmazást, ami kényelmes használatú, de én ebben nem tudok segíteni, inkább odasétálok az automatához és küldök egy sms-t a leolvasott telszámra. Így is értesülök lejárati idő előtt, tehát tudok is hosszabbítani, ha szükség lenne rá -
AtHoS
nagyúr
Hát nem is, mert sms verziót használom csak, Simple-t még bérlet vásárlásra SE
-> egyszer volt Budán kutyavásár: párszor megszívatott bérlet ellenőrzéskor mikor éppen nem volt hajlandó működni, így az egyszeri alkalomtól maradt a papír alapú bérlet. Na az nem hiányol sosem netet vagy éppen a szolg.nem elérhető fasságot amivel a Simple szinte állandóan megörvendezteti a felhasználót. Lásd pár hozzászólást most is visszább
Na meg ugye a ph! is szarakodik most, mert ugye ilyenkor kell karbantartani/frissíteni/stb... amikor a legtöbben használják...ez olyan "magyaros", "gazdaságos" megoldásés erre kellene reklámmentesítés miatt előfizetni...de ez már egyéni szoc problem
-
AtHoS
nagyúr
Bakker ez most komoly? Ezt nem hiszem el....parkolási automatákon ott van az összes mobilszolgáltató aktuális zónára vonatkozó SMS parkolási szolgálatást nyújtó telefonszáma. Ezt nem tudtad igénybe venni? Gratulálok
szerk.
Bár maszek parkolóban nem tudom mi a helyzet, általában ott is van igénybe vehető sms szolgáltatás jelezve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest