Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
viktorhu
veterán
válasz
-FreaK- #10787 üzenetére
Nyilván meg lehetne, de nem erre építették fel a kártyatársaságok rendszerét. Ilyen szempontból jobb volt a régi alkalmazás, az nem is mutatta a tranzakciókat, amíg azok valóban meg nem történtek.
Engem jobban zavar, hogy a meglévő lehetőségeket sem lehet használni tudatlanság miatt, mint hogy új funkciókat találjunk ki olyan dologra, ami, igaziból magától értetődő. Pl. ahova úszni szoktam menni, ott hiába lehet kártyával fizetni, egy ezrest kp-ban elkérnek a szekrénykulcsért letétnek, így mégsem lehet készpénz nélkül menni. Teljesen értelmetlen, pont erre is való lenne a kártyás zárolás, hogy az elején ráterhelnék foglalással a letét összegét, a végén pedig a valós "fogyasztást" kérnék el a banktól.
-
viktorhu
veterán
válasz
-FreaK- #10785 üzenetére
Ezt a rendszert még akkor találták ki, amikor nem volt semmilyen értesítés. Hivatalosan a havi számlakivonat számít, azon pedig nem lesz rajta a tranzakció. Még én is úgy kezdtem bankkártyázni, hogy havonta egyszer levonták a számlaegyenlegemből a költéseket, és lényegében magamnak kellett vezetnem, hogy mennyit költöttem, hogy biztosan le tudják majd vonni
-
blg
senior tag
válasz
-FreaK- #9483 üzenetére
csak a főszámláról indítva, alszámlákon (megtakarítási számla, webkártya számla) nincs azonnali utalás - bár ezekről valószínűleg nem is lehet nem saját számlára utalni
csak 10 millió forintig - afölött voltál?
csak forintban utalva - devizát utaltál?
adtál meg teljesítési dátumot, ami nem a tegnapi nap volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest