- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz
kammler #15236 üzenetére
A hirdetményben a 7865 Ft éves kártyadíjat azokra vonatkozik, akik 2014 december 31-ig kötöttek szerződést és nem módosítottak számlakonstrukciót azóta. A 10844 Ft azután történt számlanyitásra, vagy módosításra értendő.
A díj elengedésre kerül, amennyiben a kártyával elvégzett vásárlások összege a díjterhelést megelőző 12 hónapban a 600.000 Ft-ot eléri vagy meghaladja.
Az OTP Mastercard Prémium kártya előnyei:
Beépített balesetbiztosítás: baleseti halálnál 100.000 forint térítés.
Asszisztencia-szolgáltatások itthon és külföldön: az asszisztenciáért felelős munkatársak azonnal értesítik az általad megnevezett személyt, ha baleset ér vagy megbetegszel, megadják a hozzád legközelebbi orvosok, kórházak, szerelők, tolmácsok és egyéb szolgáltatók elérhetőségeit, vállalják színház- és koncertjegyek beszerzését, segítenek felkutatni az elveszett poggyászod, segítenek a betegszállításban, beteglátogatásban, külföldi tartózkodás meghosszabbításában, az idő előtti hazautazásban, ha baleset ér vagy megbetegszel, a halálod esetén megszervezik a holttested hazaszállítását. -
yogibear
addikt
válasz
kammler #15223 üzenetére
Ott nettó faxságot írnak kezdettől... az is csoda hogy egyáltalán kiírtak valamit bő egy hónappal azután, hogy már rég élt a GP GP XP is náluk.
Nem kell adni rájuk... XP esetén nem app függő, hanem óra függő, hogy melyik melyik kártyát viszi, pl Band 6 csak MC, Band 7 már a Visa-t is... Attól függ mindig, hogy az app-hoz milyen óra van hozzáadva, mert abba van beépítve a Xiaomi Pay funkció, nem az app-ba... -
yogibear
addikt
válasz
kammler #15214 üzenetére
Pedig az OTP mi fitnessre visa-t állít.
Azt meg hogyan... hiszen a kártya appba való felvitelekor megadod a kártyaszámot meg a többi adatot és az alapján adja magát, hogy az Visa vagy MC, meg hogy melyik bank.
Amiatt kértem a Visa helyett MC-t, mert a Band 6 még csak azt kezeli, emiatt meg nem veszek 25k-ért 7-est, mikor még ez sincs éves sem...
Egy hét alatt megjött, Zepp helyett feltettem a MF-tb bár abban is ment volna, megadtam a kártyaszámot meg a többi adatot, jött az sms és már be is volt regelve... csak a MF-ből ki kellett előbb törölnöm a Curve-öt és újra hozzáadni, mert a karperecen az volt az első és a MC a második, és csak így tudtam felcserélni a kettőt, hogy az MC legyen elöl ne kelljen az órán is még lapozni fizetéskor...
Plusz letöröltem az új szimplit Visa-stól, felraktam a régit, oda is egy mozdulattal beregelte a MC-ot... és az is megy vele rendesen...
A Visa-t meg visszaadtam 2 hétre rá, mikor a MC üzembiztosan működött időarányosan visszautalták az éves díjat, a MC-ra meg azóta sem számítottak fel semmit.
Hogy a te telóddal mi lehet, nem tudom, nekem az is Xiaomi, minden elsőre ment vele... -
yogibear
addikt
válasz
kammler #15203 üzenetére
Arra meg jó a Mi Fitness is...
Azt nem tudom, az appra csatlakozás után hány tokent engedélyez a karperecnek...
Mondanak 5-öt is 10-et is... fene tudja.
Hat egymást követő vásárlásom már volt és nem szólt a karperec, hogy "beszélni akar" a Mi Fitnessel...
És mindig megy mindenhol, mindenféle terminállal... -
yogibear
addikt
válasz
kammler #15201 üzenetére
Szerintem kidobják a simple-ből az nfc-t a többi marad.
Szvsz az is marad mindkettő max nem lesznek nagyon update-elve...
Évek alatt sem sikerült a kettőt egybefésülni, már nem is erőltetik...
Sokan vannak, amúgy akiknek elég az is NFC fizetésre, mert nincs órája, csak telefonja.
Max ha azt látják, hogy egyre többen lelépnek a szimpliból, akkor szüntethetik meg,, de pl telefonnal én is azt használom fizetésre, mert sem az újjal és Visa-val, sem most már a régivel és MC-dal nem szokott gondom lenni vele... csak a Band 6 kényelmesebb... és ha véletlenül odahaza hagyom a telefont, ez akkor is kéznél van.Curve-öt majd egyszer én is kidobom, most még elfér másodlagosnak... de sok haszna már nincs nov. 14 óta, mióta nincs ingyenes kp felvétel...
-
yogibear
addikt
válasz
kammler #15200 üzenetére
Felmegy az... Nekem a Band-em csak a Visa-t viszi, azt eddig Curve alatt használtam vele a Zeppel, de így hogy már nem kell kerülő út, ezért nem akartam újabb verziót venni, ami viszi a Visa-t is, mert ez sincs egyéves sem még, inkább lecseréltettem a kártyát MC-ra...
AZ is simán felment a Zeppre is, de a Mi Fitness valahogy kicsit összeszedettebb számomra, ezért inkább azt használom, igaz csak a más említett funkciók vannak engedélyezve a karperecen... a többi nem érdekel, mert óriási kamu...Van még 2 másik sima órám is régebbről, volt egyszer hogy próbából reggel mind3at vittem (kabát ujj alatt, nehogy hülyének nézzenek
)
Mind3 full mást mutatott még a lépsszámban is... -
yogibear
addikt
válasz
kammler #15198 üzenetére
Mindkettő ha az úgynevezett "élettani adatokat" nézed semmirevaló...
Óra, világóra, üzenetek, esetleg időjárás és persze a Xiaomi Pay...
Slussz... a többi mind kamu "adatokat ad"...
Tudtommal Zepp Life csak a Band sorozatot viszi, a többi órához a Mi Fitness kell, ha fizetésre is akarod használni...
Bár én a Zeppet lecseréltem a MF-re a Band-emnél, mióta viszi a gyári kártyát is... -
vnorbi
aktív tag
válasz
kammler #9445 üzenetére
Van ilyen a K&H-nál, Mobiltárcának hívják, és éppen tegnap jelentették be, hogy júniusban kivezetik. Csak a Google Pay és Apple Pay marad náluk NFC-s mobilfizetésre.
-
student
őstag
válasz
kammler #9449 üzenetére
Mi a fene történik k&h-nál, kivezették az összes visa és maestro kártyát
már csak mastercard és arany mastercard opció van
eddig 3000-ret fizettem maestrora /év , sima master 6900
azért ezt kicsit gáznak tartom hogy már választás lehetősége sincs megDe hogy legyen valami pozitiv is
cseréltem k&h mobilfizetést gugli pay-re és jobb a huawei telómon, azonnali reakcio csippanás van a másiknál valamiért gondolkodott 3-4 másodpercet -
emeritus
tag
-
tomp
félisten
válasz
kammler #8459 üzenetére
Simple mobilfizetés soha nem fog menni Visa kártyával mert az app MC API-t használ. Androidon akkor lesz Visa mobilfizetésed ha elérhető lesz a Google Pay. Remélem jövőre ezek is bevezetik.
Este amúgy a Simple mobilfizetés is meghalt mert nem tudta letölteni a következő 10db tokent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest