- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Dehogy vitatkozunk csak leirtam mit irtam en es mit irtal te.
Nem 6ft az elteres
Te azt irtad :
Egyébként meg 400+203=603 Ft, tehát nem valószínű, hogy csak 403 Ft-ot vontak le.
En a 403ra irtam hogy nem annyit vontak hanem 597-et
ez nem 6 ft elteresDe ez nem hasznos info ebben a topikban (sem) ugyhogy zarjuk is le.
-
Bandus99
őstag
válasz
horvathd #596 üzenetére
Koszonom mindkettotoknek.
Magyaran legyek turelmes meg 1-2 nap es latni fogom a 4 jegyu pint.Nem 403 ftot vontak le
Elosszor utaltam 400ft ot abbol levonak 197-et maradt 203
majd tettem ra meg 200ft ot, akkor lett 403ft az egyenleg
Majd levontak 400ftot, igy most a szamlan 3 ft figyel,
2x vont a paypal - most mar tudom is, hogy miert,-
197 es 400ft -
horvathd
aktív tag
válasz
Bandus99 #594 üzenetére
Úgy tűnik minden rendben van, az első alkalommal a PayPal $1-t zárolt a számládon, amikor hozzáadtad a kártyát (amit majd feloldanak), a 400Ft-ot pedig a limitek feloldásáért (négyjegyű PIN) vont le (jóváíródik a PayPal egyenlegen).
A Te problémád abból jön, hogy az OTP internetbankjában nem lehet a zárolt tételeket látni, csak a könyvelteket, amihez pár nap szükséges, és csak a könyvelés után tudod meg a terhelés közleményében szereplő négyjegyű számot.
Ha azonban felhívod az ügyfélszolgálatot, akkor ők valószínűleg meg tudják mondani most is.Ehh, lassú voltam.
-
cocka
veterán
válasz
Bandus99 #594 üzenetére
Először akkor történik zárolás, amikor rányomsz hogy add card. Kb. 1 dollárnak megfelelő összeget zárolnak. Ezen 2 hétig ülnek aztán terhelés hiányában visszakerül a számlára.
Ezután közlik veled, hogy levonnak 400 Ft-ot, utána aztán a save gombra nyomva valóban történik egy 400 Ft-os zárolás is, amit végül terhelnek is.
Ennek a terhelésnek a közleményében található a 4 jegyű kód.
Egyébként meg 400+203=603 Ft, tehát nem valószínű, hogy csak 403 Ft-ot vontak le.
A kód beírása után kb. 1 héttel visszautalják a 400 Ft-ot is.
Ezt egy otps azért nem láthatja, mert nincs kártyatörténet. Nekem ez az egész procedúra kb. 3 percig tartott.
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segiteni, mert nem tudom hol kellene keresgelnem a kovetkezo adatot:
Net szamlacsomagom van hozza webkartya.
Most vetemedtem arra hogy hasznaljam is es regisztraltam paypalra vele.
El is fogadta es kozolte legyen 400ft a szamlan
at is utaltam 400ft ot a webartya szamlaszamara meg is jelent a 400ft mint osszeg.
Aztan masnap megneztem es csak 203ft volt rajta
Nezegettem a szamlatortenetet egyetlen tetel volt benne amin en atutaltam a 400Ft ot
es semmi utalas arra miert vontak le 197 ft-otAztan atutalta meg 200ft ot igy lett 403Ft
Amit 7.en levont a paypal mert mostanra csak 3 ft van a szamlamon.
Most a paypal keri a 4 jegyu szamot a levonasrol, de egnezve a szamlatortenetet errol semi info nincs benne, csak 2 tetel az en 2 utalasom.
Hol kellene ezt az adatot keresni? -
KukkSteve
senior tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy hány munkanapon belül kellene megkapnom az új bankkártyámat?
A történet lényege annyi, hogy igényeltem egy újat (már vagy 2 hete), és nem nagyon akar az értesítő jönni hogy menjek be az új kariért! -
legiaap
félisten
Azért kérdeztem amúgy, mert majd Angliába szeretnék utalni, azt eddig a Western Union-t emlegették nekem, de az még ennél is drágább.
Ez sem olcsó, de ez van.Még valami:
Olvastam a táblázatban, hogy bankon kívül devizában és külföldre forintban
Most akkor miben megy ki a pénz? -
legiaap
félisten
Sziasztok!
Otp direkten keresztül lehet külföldi folyószámlára utalni lóvét?
Amennyiben igen, akkor mennyibe kerül? -
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Nem hiszem, hogy csak én találtam meg.
3. oldal A TERHELÉSEK alatti 2. sor. Vagyis forintszámláról alsó hangon 236 Ft, devizaszámláról meg 500 Ft-nak megfelelő összegű deviza. Amit nyilván úgy határoznak meg hogy az 500 Ft-ot veszik alapul, majd devizavételi árfolyamon átkonvertálják és azt vonják le.
-
RexpecT
addikt
OMG most nézem hogy a bankon belüli utalásért is levesznek 118Ft-ot
.
-
rOwLeY
őstag
Hali!
Németországba szeretnék utalni OTPdirekten. Valaki tudna tanácsot, hogy melyik a leggyorsabb/legolcsóbb módja ennek. Mit tudtok erről a SEPA-s utalásról?
-
cocka
veterán
válasz
runner 125 #573 üzenetére
Sőt a zárás is ingyenes, feltéve hogy nincs hiteled, tartozásod vagy egyéb rablánc ami gátolja a banktól való szabadulást.
-
horvathd
aktív tag
válasz
runner 125 #571 üzenetére
A számlanyitás általában ingyenes.
-
runner 125
nagyúr
Köszi nektek, hm elgondolkodtató.
A számlanyitás egyéb bankoknál kerül valami összegbe?
-
cocka
veterán
válasz
horvathd #569 üzenetére
Há kb. Azzal a korrekcióval, hogy nem mindenhol van teljesen ingyen, de az otphez képest minden olcsóbb.
Én elsősorban azért jöttem el az otptől és szüntettem meg a junior számlámat, mert havi 2 átutalással mocsok módon lehúztak 190 Ft-okkal utalásonként és aztán beintettem nekik. Aztán már volt sms díj is (természetes, hogy a legdrágább abba a hálózatba, amiben vagyok
). Cibnél is lett de annyira nem vagyok paranoiás, hogy teliszemeteljem az sms memóriát hót feleslegesen.
Ha jön sms, ha nem a letiltásig eltelik bizonyos idő, ami talán épp elég a tolvajnak a kártyahasználathoz. Akkor lenne értelme, ha abban a minutumban letiltanák a kártyát amikor az idegen tranzakcióról az sms megérkezik. Bár ha megérkezik és a lehúzás sikeres túl sok mindent nem tudsz tenni akkor ott. Utólag meg úgy is tiltod a kártyát és megreklamálod.
Szóval hülyeség az sms értesítő. Eggyel több ok a lenyúlásra.
-
horvathd
aktív tag
válasz
runner 125 #568 üzenetére
A korábban említett 3 banknál a diákszámlák esetében ingyenes az átutalás, így már nem mindegy, hogy hol van a számlád. Vagy az OTP-t gazdagítod, vagy ingyen megkapod.
-
horvathd
aktív tag
válasz
runner 125 #564 üzenetére
Ha megszünteted a mostanit, és nyitsz egy újat, akkor ugyanott vagy, mintha nem csinálnál semmit. Egyébként miért is akarsz külön számláról utalni, ha ezt megteheted a mostanival is?
-
cocka
veterán
válasz
runner 125 #564 üzenetére
szüntessem meg a mostanit, és csinálunk egy újat.
Na látod. Miattad létezik még otp.
A mondat első felével egyetértek, a másodikkal nem. Válts bankot továbbra is ez a javaslatom. Ha csak az utalási díjat vesszük, otpnél 190 Ft egy átutalás, a többi banknál meg ennek a harmada-ötöde. De te tudod.
A Tempo az egy kalap szar, annyi pénzért máshol már a drágábbik számlacsomagot kapod, ahol általában minden átutalás ingyenes.
Persze semmit nem mondtál arról hogy hány éves vagy, milyenek a bankolási szokásaid stb..
A cibezz szerintem még a leendő (az se biztos hogy bevezetik) 50 Ft-os számlavezetési díjával is korrektebb az otp juniornál, mert ezért cserébe a netbankon keresztüli utalások ingyenesek. Ha csak utalgatni akarsz, akkor még bankkártya sem kell hozzá.
De pénzeljed csak az OTP-t.
-
runner 125
nagyúr
Noh, ma voltam bent, nekem is a Tempo-t javasolták, mert 2 juniort nem tarthatok, viszont nekem csak vatera jutaléknak kellene, s az túl nagy luxus, h 8-900ft-ot lehúzzanak rólam minden hónapban, netbankkal együtt. S akkor még az utalás költsége nincs is benne.
Szóval amit javasolt a csajszi; szüntessem meg a mostanit, és csinálunk egy újat. Ez lesz a legjobb megoldás.
Köszi mindenkinek.
-
horvathd
aktív tag
válasz
runner 125 #560 üzenetére
Ha diákként nyitnál egy új számlát sokkal jobban járnál. Az OTP-nél nem tudom, hogy egy ember nyithat-e több számlát, de akkor itt a lehetőség a bankváltás megkezdésére, azzal, hogy két banknál lesz aktív számlád. A CIB-nél, MKB-nál, Raiffeisennél pedig a diákszámla vezetése ingyenes vagy alig kerül valamibe.
-
horvathd
aktív tag
válasz
runner 125 #557 üzenetére
Ilyen feltételek esetén a legolcsóbb OTP-s számla a Tempó számlacsomag, aminek a havidíja 560 Ft/hó. Ebben benne vagy egy kártya havi díja is. ami kb. ~150 Ft.
-
cocka
veterán
válasz
runner 125 #557 üzenetére
Akkor mehet a cibhez.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Édesanyámnak szeretnénk csináltatni egy OTP-s számlaszámot. Tudjátok ez havi szinten milyen költségekkel járna? Nem ide menne a havi fizetése. Csak 1-2 utalásra, pár ezer ft mozgósítására kellene.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest