- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
horvathd #569 üzenetére
Há kb. Azzal a korrekcióval, hogy nem mindenhol van teljesen ingyen, de az otphez képest minden olcsóbb.
Én elsősorban azért jöttem el az otptől és szüntettem meg a junior számlámat, mert havi 2 átutalással mocsok módon lehúztak 190 Ft-okkal utalásonként és aztán beintettem nekik. Aztán már volt sms díj is (természetes, hogy a legdrágább abba a hálózatba, amiben vagyok
). Cibnél is lett de annyira nem vagyok paranoiás, hogy teliszemeteljem az sms memóriát hót feleslegesen.
Ha jön sms, ha nem a letiltásig eltelik bizonyos idő, ami talán épp elég a tolvajnak a kártyahasználathoz. Akkor lenne értelme, ha abban a minutumban letiltanák a kártyát amikor az idegen tranzakcióról az sms megérkezik. Bár ha megérkezik és a lehúzás sikeres túl sok mindent nem tudsz tenni akkor ott. Utólag meg úgy is tiltod a kártyát és megreklamálod.
Szóval hülyeség az sms értesítő. Eggyel több ok a lenyúlásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest