Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#01110937 #15890 üzenetére
Jó, de ahol nem lehet kártyázni, ott én is röhögök és köszönés nélkül távozom. Ez piac. Aki ébren van, az nyer. Pénteken voltam egy kisöregnél kulcsot másoltatni, nem volt nyers kulcsa, mondta, hogy majd ünnepek után. Semmi gond, átmentem a Mister Minithez, ott volt és kifizettem a 3X-os árat. Ez így működik. A "csakk a kájpéj" és az adócsaló emberek el fognak bukni, mert a piac diktál. A Z generációsnak nem fogod tudni megmagyarázni, hogy miért jobb a kp még akkor sem, ha igazad van.
Igen, OTP gépeknél panaszkodtak a korlátozások miatt. De van a gépeknek is fizikai korlátja, hogy mennyi pénz fér ki a shutter-en. És pl a Diebold 828 az befelé 200 darab bankjegyet tud kezelni maximum, akkor gondolom visszafelé is működne, csak a bank lekorlátozza a kifelé áramló pénzt. Ami persze szemét húzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest