Új hozzászólás Aktív témák
-
értem én, hogy most nagyon kapaszkodsz ebbe a "nagyúr" dologba, de nem én adtam magamnak, egy rangrendszer osztja automatikusan, hozzászólás-szám alapján, szóval köss belém nyugodtan, ha ettől érzed magad boldognak, de akkor valami olyanba köss bele, amihez közöm van
-
icemad
nagyúr
Mindig létezett, 1995 óta aktívan használom az internetet. "A tudatlanság nem ment a bűn alól..." szokták volt mondani... Bár jelen esetben bűnt nem követtél el, de számonkértél valakit olyan dolog miatt, amivel te nem vagy tisztában. De úgy látom, hogy több dolog is gondot okoz... Először ezeket tegyük helyre :
1. Ezen a fórumon a szerkesztés gomb az üzenet elküldése után 5 percig engedi az üzenet szerkesztését. Ha kifutsz az időből az az "így jártál" kategória.
2. Azokat a hozzászólásokat, amik NEM tartoznak az adott témához, OFF-ba rakjuk.
3. Netikett van, létezik, létezett már a kezdetektől. Nyugodtan keress rá, olvasd el, értelmezd, vagy kérdezz meg valakit róla, hogy mi is ez.
-
Fogalmam nincs mit szerettél volna ezzel a betűcunamival mondani, mindenesetre a szerkesztés gomb arra való, hogy elküldés után még 5 percig módosíthatod, amit írtál, semmire sem kell várni, a hozzászólásod azonnal olvasható mindenki számára.
Az előbb még mérnök voltál, aztán író, aztán szerkesztő... Hány hozzászólás alatt érsz el az amerikai elnök pozíciójáig?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest