Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
milespress
csendes tag
Srácok, az megoldható, hogy az emberünk összes hozzászólásáról értesítést kapjak? Nagyon feldobná a napjaimat!
-
Forestjo
senior tag
Ahogy látom eddig bizonyos okoknál fogva kevesen írtak a témáról - igaz nincs is mit.
A cikk végén lévő kérdésre ezen a szinten nem nagyon tudunk válaszolni.
Nekem most S20FE van. Erre úgy tudom azt ígérték hivatalosan a Samsungnál, hogy decemberben kap 13-at.
Valaki tudja, hogy az A71 kap-e 13-ast?
-
Injun
senior tag
A kábszi rossz!
-
Lenry
félisten
értem én, hogy most nagyon kapaszkodsz ebbe a "nagyúr" dologba, de nem én adtam magamnak, egy rangrendszer osztja automatikusan, hozzászólás-szám alapján, szóval köss belém nyugodtan, ha ettől érzed magad boldognak, de akkor valami olyanba köss bele, amihez közöm van
-
Lenry
félisten
válasz
noPublicFG #16 üzenetére
és mindegyik énje ír egyszerre? ez megmagyarázza, hogy miért 50 soros körmondatokban írja le a semmit
-
icemad
nagyúr
Mindig létezett, 1995 óta aktívan használom az internetet. "A tudatlanság nem ment a bűn alól..." szokták volt mondani... Bár jelen esetben bűnt nem követtél el, de számonkértél valakit olyan dolog miatt, amivel te nem vagy tisztában. De úgy látom, hogy több dolog is gondot okoz... Először ezeket tegyük helyre :
1. Ezen a fórumon a szerkesztés gomb az üzenet elküldése után 5 percig engedi az üzenet szerkesztését. Ha kifutsz az időből az az "így jártál" kategória.
2. Azokat a hozzászólásokat, amik NEM tartoznak az adott témához, OFF-ba rakjuk.
3. Netikett van, létezik, létezett már a kezdetektől. Nyugodtan keress rá, olvasd el, értelmezd, vagy kérdezz meg valakit róla, hogy mi is ez.
-
ujvendeg
tag
Senki nem sértődött, noha soha nem létezett, és remélem, hogy nem is fog létezni netikett. Ez a háromszavas tőmondatokkal igen bonyolult problémát elintézők affektálása. (Pl. a személyes sorsom alakulása, annak velejárói nem tartoznak egy véleményoldal "nagyurá"-ra, mert már a megnevezés is inkább szánalmas, mint nevetséges.)
-
milespress
csendes tag
Egy másodpercig nem bántam meg, hogy direkt feliratkoztam a témára!! Zseniális :)
-
-
ujvendeg
tag
T. Nagyúr! A magyar írónak mi a fészkes fene köze van a magyar íróhoz? Nem túl színes képzete lehet az íróságról, de arról sem, hogy mit jelent az USA elnökének lenni, azért legyen óvatos: amit leír, akár vissza is üthet. Ez emberbaráti tanács... Béke, szeretet, és megértés. Ugye egyetértünk?
-
ujvendeg
tag
Igen, én is itt élek, s hivatkozhatok bizonyos körökben bármire, a tőmondatok kora jött el, csakhogy semmi nem írható le két sorban, az igen tisztelt kolléga angol nyelven - vajon miért nem magyarul? - idézett szöveg, azzal kezdődik, hogy kétféle embertípus létezik....ez igy önmagában hamis, semmitmondó, minden ember egy külön világ - de ha már idézget, az angol szövegből a hiányos ismeretekből is következtetni képes embertípuson kívül a másik típusról egy szót sem ejt. Egyszerűen a t. úr nem a valót mondja. Előfordult, hogy leírtam néhány sort, aztán kiléptem, és híre-nyoma nem volt az üzenetnek, és ahogy mondtam: egy prohardver.hu nevű bácsi megbüntetett, igen gyermeteg módon, mert most is fenntartom a betűcunamival - de mennyire elkoptatott közhely, üres beszéd -, attól egy teszt nem lesz szakszerűbb, ha a valaki a felhasználó fogalmát az anglomán júzer szóval helyettesíti, vagy ha egy újabb tesztelő bízzák a Sony két telefonját, aki érezhetően valamiért zsigerből utálja a Sony telefonjait, és képes arra a bravúrra, hogy a teszt folyamán egyetlen egyszer sem írja le a triluminos kifejezést - valószínűleg azért, mert fogalma sincs arról, hogy mit jelent ez, pedig egyáltalán nem mellékes, nagyuram, ezek tények. most lefotózom a képernyőt, és teszünk egy próbát, nagyúr, engedelmével.... (Igen, mérnöknek tanultam, és légy erős, bár nem mondtam, hogy tegeződjünk, szereztem egy bölcsész diplomát, de ettől persze valaki nem lesz író: író attól lesz valaki, hogy tehetséget kap Istentől, tetszik érteni? A szerkesztői munka egy szakma, kell, mint minden szakmához bizonyos készség, de tanulható, persze, ha megkérdezném, hogy ki volt az utolsó Árpád-házi király, nem árt, ha az ember nem a Google-papához fordul, hanem azonnal kimondja....ilyen is van, nagyuram)
-
Lenry
félisten
Fogalmam nincs mit szerettél volna ezzel a betűcunamival mondani, mindenesetre a szerkesztés gomb arra való, hogy elküldés után még 5 percig módosíthatod, amit írtál, semmire sem kell várni, a hozzászólásod azonnal olvasható mindenki számára.
Az előbb még mérnök voltál, aztán író, aztán szerkesztő... Hány hozzászólás alatt érsz el az amerikai elnök pozíciójáig?
-
Elég jól küldi a samu, az meg hogy 1 évet ráver még magára a google-ra is ebben a tekintetben a csúcskategóriában
-
ujvendeg
tag
Minden lehet, emberek vagyunk, csak volt már kicsi büntetés, mert egyik-másik tesztelő stílusát József Attilas-díjas íróként (ez a legrangosabb magyar irodalmi díj) szóvá tettem, ezzel szemben a GSMarena, amit csak futó példának hozok, azonnal közli azt is, ha a lapot csepüli egy olvasó: ez lenne a szabad vélemény-nyilvánítás. Ami pedig azt illeti: biztos lehetsz benne, ha ezt most itt befejezem, és kilépek, sosem jelenik meg. Azóta sem hiszek abban, hogy egy teszt attól szakértői, mert a telefon, készülék, termék stb magyar szavakat valaki motyónak nevezi, vagy a tulajdonság szót ficsörnek nevezik - el kellene dönteni, hogy valaki nagy nyilvánosság előtt magyarok számára ír-e, s ha igen, akkor egy magyar stílusminimum alap - 4 lapnál voltam hosszabb-rövidebb ideig szerkesztő, bár utálom, ha ilyesmikre kell hivatkozni.
-
ujvendeg
tag
Pótlólag: nem kellene néhány sort, főleg tárgyszerű sort hosszú percekig "szerkesztés"-sel jelölni, és ezzel váratni, mert nem biztos, hogy mindenki ráér, magyarán, ha a pár sor megírása után kilépek, eleve elvész az üzenet. Amúgy felesleges a "pánik" - főleg, ha 7 millió magyar mobilszakértő tényleg ismeri valamennyire a gyártók világát. Elsőre és túl hangosan és túl hamisan harsogva a Xiaomi 12X, Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro - hármas is szinte egybetartozva, közös fotókon jelent meg, mint együtt kezelt jövendő csodatelefon, azóta a kis család vagy duplájára szaporodott, és minden, Xiaomi-val foglalkozó, angol nyelvű oldalon így vagy megtalálható, hogy a frissítést, már ha lesz egyáltalán, mert lehet, hogy a frissítést megelőzi még egy Xiaomi 12-es változat, szóval: kiderült, hogy a frissítés a Xiaomi 12-vel és a Pro verzióval kezdődik, viszont a nálunk - főként a tesztelő hölgyek és urak írásai szerint - sikerültebbnek vélt Xiaomi 12X tulajdonosai esetleg remélhetnek, hogy jövőre kapnak frissítést. Amúgy a megjelenés után két héttel ajándékként hozzájutottam egy Xiaomi 12-höz, és aztán a tesztelőkre hallgatva leváltottam egy 12X-re, ami lényegében bontatlan és azonnal eladó, a Xiaomi 12 sokkal jobb telefon, és mondjuk legfeljebb a fele igaz annak, hogy túlforr, nem kellene hisztizni, mi, akik régebbiek vagyunk, jó tizenkét évig elvoltunk 60 Hz-es kijelző-frissítéssel, és ha 12-et valaki nem játékgépnek, hanem telefonnak veszi, nálam legalábbis egyáltalán nem melegedett, és maximum egy steril teszt mutatta volna ki, hogy a 12X akkuideje pár órával hosszabb. De lám, még a gyártó is megkülönböztette. Miközben nálunk, legalábbis pár hete egy 12X lényegesen drágább volt, mint a 12-es (a 8/256GB verziókat ismerem). Kb. így állhatnak hozzá az S21 FE-hez is, az öreg kontinens egyik pontján frissül, másutt meg majd, valamikor, fontosabb az A13 nevű büntetés frissítése.
-
ujvendeg
tag
Egy barátom hosszú évek óta Hollandiában dolgozik, most éppen egy S21 FE-t birtokol, pár napra jött haza, megmutatta, hogyan fest az új felület ezen a készüléken. Egyébként egy - alighanem - hölgynek, mivel a név hölgyre utalt, idetettem linkben a GSMarena.com külön cikkének elérhetőségét, ezt elég sokáig főoldalon tartották: a címe kb. az: Elkészült az új felület, rajtra kész az új Android a Samsung Galaxy S21 FE-re. Mellesleg korábban kettő ilyen telefonom is volt, nem egyszerre persze, nem is vitás, jobb, mint az S21 - egykori mérnökként volt a kezemben S20 FE is, de azt nem ismerem, és az a gyanúm, ott az S20 jobb és szebb, és ideálisabb méretű. Hogy az ideírt rövid üzenetem megjelent-e itt, vagy törölték, nem tudom, de visszakereshető a cikk a GSMarena oldalain - gondolom.
-
Gerybut
tag
Pedig biztos jók ezek az FE-k, mert egy csávó egy S21 FE-t akart adni a 147-es Alfa Romeomért
-
joey04
titán
elképesztő ez a lendület!
-
klaya86
senior tag
Egyáltalán nem vagyok frissítés mániás, sőt. De ettől függetlenül kurva gáz az , hogy egy, csaknem 1 évvel korábbi, A szériás telefon is hamarabb megkapja a legújabb szoftvert, mint egy felső kategóriás S21fe. Gratulálok Samsung
-
Lencer
csendes tag
"vajon mit vétett a rajongóinak mondott Galaxy S20 FE és S21 FE, hogy a gyártó nem hozta el még rájuk a friss szoftvert? Tényleg, Samsung, mi ennek az oka?"
Nagyon jó kérdés! Gratulálok a kérdés feltevéshez! Sokan vagyunk akik várják a választ!
Tökös újságírás: Bone123
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Most igazán jó hajlítható telefont birtokolni – rajongói FE kiadást kevésbé.
- BestBuy ruhás topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tok, szervizelendő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, 86% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Új, bontatlan Samsung S24 FE, S24 128GB//256GB - Samsung garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
- Apple iPhone 13 Midnight 128gb - 91%-os Akkumulátorral - Karcmentes kijelzővel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest