- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neovenator
senior tag
válasz
fatpingvin #37 üzenetére
Linus csinált már ilyet, pólókkal meg minden szarral teletömte...
Amit a házba tervezek, ott már azért sajnos számít az airflow...2-3 VGA plusz egy kövér CPU 3 radival (240+280+200x200mm) meg a reservoirral...hely se marad sok, meg ott már a medve nem játék, muszáj biztosítani az áramlást egy ilyen apró házban, különben megfő az egész a genyóba...
Más kérdés, hogy arra gondoltam enyhe megalomániával, hogy ide még beférhet 6 vinyó is és akkor egy időre megvagyok...de pont emiatt alulra már nem pakolhatok...csinálok inkább majd oldalra síneket, végülis kihagyott ziccer, hogy csak kettőt adnak hozzá alapból.
Ha nyomtatni köll, akkor meg szóljon...ilyen helyen melózok, mindenféléből meg tudjuk oldani. -
Neovenator
senior tag
Az ötlet nem rossz (van is ötletem, hogyan fogom felhasználni egy másik házban, köszi), csak alul nekem kicsi a hely...kell az alulról hideget beszívó ventiknek, mert a teteje fullra lesz pakolva radiátorokkal, muszáj megtartani a levegőáramlás irányát és zavartalanságát...oldalra lehet(ne) rakni párat custom sínekkel, mert úgy nem avatkoznak bele az airflow-ba..és még hűtve is vannak.
-
Neovenator
senior tag
Nekem is van egy ilyen, de szomorú vagyok, hogy csupán 3db 3.5"-es vinyónak van hely, pedig a síneket, amik rendesen a vízhűtés radiátorait tartják, simán fel lehetett volna készíteni arra, hogy még több HDD-t fel lehessen pattintani rájuk...custom sínekkel ez ugyan megoldható, de jobb lenne, ha már alapból elérhető lenne a szolgáltatás...remek kis all-in-one ház lehetne, bár így se panaszkodom különösebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest