- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
nem erinthetetlen, de a tapsztalat az, hogy aki Intelrol jon, hozza az ott mukodo rutinjat ; es ugyanazt probalja ra.
erre szoktam mondani, hogy ha a Linux pont ugy mukodne, mint a Windows, akkor Windowsnak hívnák. Azazvagyis ha az AMD hw mindenben pont ugy mukodne, mint az Intel, akkor Intel string lenne rágravirozva a kupakra. -
PuMbA
titán
Az emberek 85-90%-ánál vagy tudja vagy nem, de felhasználói hiba van. Ez tény. Bugok meg mindenhol vannak, de nincs olyan, hogy az Intel jobb és az AMD rosszabb. Mindkettő gyártó procijai nagyon jól működnek (kivéve most a 13 és 14. generációs Intel procik fagyása, ami esetén még az Intel se tudja pontosan a hiba okát) és a netes fikázások ezért félrevezetőek. Mentsd nyugodtan, mert így van
Ha nem így lenne, nekem is évek alatt biztosan nagy bugokba kellett volna futnom, de nem futok. Én valami különleges kiválasztott ember lennék, akit elkerülnek a bugok? Nem hiszem, hogy ebben bárki hinne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Autós topik
- Milyen routert?
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha nem így lenne, nekem is évek alatt biztosan nagy bugokba kellett volna futnom, de nem futok. Én valami különleges kiválasztott ember lennék, akit elkerülnek a bugok? Nem hiszem, hogy ebben bárki hinne.