- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
Előző héten ismerősöm vett egy 5700X3D-t, és kb 3 napjába került, mire értelmesen működött. Más kérdés, hogy a gigabyte trehány a BIOS-al, vagy az AMD, de valaki mindenképp. Jelenleg az új BIOS-al nem tud NVME-ről bootolni windows, csak SATA-ról.
Nekem is kellett pár nap, mireb előttem félértelmesen az AMD BIOS-t, de még mindig retek, ha kékhalált kap, mert elem ki, elem vissza, és ez egy MSI B450. -
coolio90
csendes tag
Tény hogy több gond van amd vel. Mindent meg lehet magyarázni de akkor az intelnél hol vannak ezek a felhasználói hibák? :-) Ja igen....Na mind1 bocs én ezt elengedtem, szeretek vitázni ha adott egy elfogulatlan vita partner de itt kezetfoghattok simán ketten. Nem kell írni töröltem az értesítéseket és jobbulást nektek tényleg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest