- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
XxMaDaMxX
csendes tag
-
Pikari
veterán
A HT volt az a képesség, ami a Pentium4 korszak végétől kezdve az atomokon át egészen a 5. generációs i7ekig mindig áttolta az intelt az első helyre azokban a helyzetekben is, amikor fej-fej mellett volt egy-egy processzora az amd-vel.
Azonban 20-30 mag fölött nincs értelme a HT-nak, semmilyen rendszeren nem lehet ennyi szálat hatékonyan etetni, főleg nem, ha még a HT is ott púposkodik.Az olcsó kis 2-4 magos cuccokban lenne értelme, nem is kevés! Csak kérdéses, hogy emiatt a szegmens miatt meg akarja -e tartani magát a technológiát az intel, vagy végleg búcsút int -e neki.
-
hokuszpk
nagyúr
az AMDnel ez a folklór része. Sajna leszoktak arról, hogy ha az adott foglalatba érkező cpu-t nem ismeri fel a bios, akkoris elindul "unknown cpu" jelzéssel ; ez még az am2-am2+-korai am3 esetében megvolt ; aztán amikor a Phenom utan megjottek az AM3 -as Bulldozerek, akkor elmult... És még tovább is fejlesztették...
-
hokuszpk
nagyúr
ha MSI lapod van, javallanek egy bios updatet. Allitolag javit nemileg az NV vga -k kompatibilitasan is.
-
JasL
őstag
válasz
zebra_hun #42 üzenetére
Nos, Asus ROG Strix B760-I lapban van a 14900KF, rajta egy kompakt viz, a 4070 Super saját külön léghűtésen, a RAM az 64 GB DDR5 kit (2x32GB) Kingston Fury Beast CL36, Samsung 990 1TB SSD M.2 NVMe. Vaójában nem kapok mindig kék halált, legalábbis munka közben nem, csak a köcsög PUBG fagy ki mindig játék közben, a Bedaisy.sys anti-cheat szoftver folyton BSOD-ra viszi a gépet. Ami érdekes, mert barátnőm laptopján egyáltalán nem fagy ki soha.
-
PuMbA
titán
Értem. Gigabyte és MSI alaplapokról csak Intel platformon van tapasztalatom, hibátlanul működtek, de az AMD topikokban úgy látszik, hogy több velük a gond AMD platformon, mint egy ASUS-szal például.
Nekem csak ASUS és AsRock AMD lapjaim voltak, pöccre mentek a proci berakása után és NVMe-ről is bootoltak még BIOS frissítés után is
Ezekről az alaplapokról sok tapasztalat van és kevés az esélye a problémáknak.
-
tasiadam
veterán
Előző héten ismerősöm vett egy 5700X3D-t, és kb 3 napjába került, mire értelmesen működött. Más kérdés, hogy a gigabyte trehány a BIOS-al, vagy az AMD, de valaki mindenképp. Jelenleg az új BIOS-al nem tud NVME-ről bootolni windows, csak SATA-ról.
Nekem is kellett pár nap, mireb előttem félértelmesen az AMD BIOS-t, de még mindig retek, ha kékhalált kap, mert elem ki, elem vissza, és ez egy MSI B450. -
Acélfarkas
őstag
válasz
Krugszvele #48 üzenetére
Reménykednek hogy beesik valami futóbolond, aki lusta utánanézni az aktuális bolti áraknak+egyéb járulékos dolgoknak.
-
-
Dehogy veszem
Engem csak az elvakultság zavar. AMD topikban tudtam teljesen jófej tagokkal kommunikálni szerencsére.
Ők bemutatják, hogy ez ilyen, ezt tudjuk/tudtuk kihozni belőle.
Én meg ezt tudom bemutatni, mivel ez van.
Lehet ezt kultúráltan is, még viccelődve is.
A gond akkor van, amikor lehülyézve van az ember, hogy ha ezt vettél volna... stb. Vérszívó és társai, de sebaj.
Elég bajuk lehet az élet egyéb területein, bizonyosan azért agresszívak, és fanatikusan egy vmit védenek.
Pont mint a politika. A vagy B, az meg elképzelhetetlen, hogy vki sehova sem tartozik. Mindig van vmelyikben jobb és rosszabb.
Keressük, nézzük mindenben a jobbat -
válasz
zebra_hun #77 üzenetére
Igen, tudom, hogy lehet vele foglalkozni, én is megoldottam.
Laptopon ThrottleStop és hasonlókkal lehet finomítani. Feszállítás nem nagyon megy, de a max szorzót meg ilyesmit lehet állítani. Thinkpad P16-nál nálam az 12850HX 55 wattos proci, de gyakorlatilag 109 / 157 watt a limit. A hűtés kb 100 wattot tud elvinni folyamatosan, persze ilyenkor már 90-100 fok van, de képes tartani. Ez laptop viszonylatban elég jónak számít, mint hűtés.
A probléma ugye az, hogy az Intel perf/watt gyengébb, így csak rövid ideig tud gyors lenni, míg az AMD gond nélkül elvan. Ez laptopon probléma. Asztaliban amúgy valószínűleg kb mindegy, simán lehet Intelt venni.
-
Laptopok egy más világ, abba nem tudok, és nem is akarok beleszólni. Nekem nincs, és nem is értek hozzá.
Én elég fura dolgokat csinálok, ugyanis visszafelé, jobban mondva lefelé tuningolok, optimalizálok.
Nagyon balul sült el a mostani RPL, hiszen őrült órajelekkel, nagyon forrón, de leszabályozásig hajtva mennek.
Pl egy Cinebench R23-ban 36-38e pontot hoznak 56x indulóval, ami a PL1 idő után átvált (56sec) 49x, 50x, jó esetben 51x-re, mivel kifut Watt és hő limitre is.
Sok sok félreértést látok, olvasok itt a PH-n is.
Jelzem, desktop, laposban nem mozgok.
Én a gyári 56x-et ami brutálisan túl is van "feszelve" (~1.33V die sense load Vcore), visszavettem 54x-re, és sokkal de sokkal alacsonyabb feszültségre.
Mostani cirkusz után (ami érthető) visszavették a ~400 Watt-ot 253 Watt-ra.
Mivel a fesz maradt, a throttling bekövetkezik mindenképp ~50x-re, ahol a 253W beáll.
Nálam a CbR15 190W, és így csak 47C. Adatok a Benchmate-en.Ez így az egyszeres futás nem ad átfogó képet, R23-at már lehet Loop-olni.
10. percben szoktuk fotózni, addigra beállnak a hőmérsékletek stb.
54x-en ~210W-al 40.500 pont, ami sokkal több, mint az "eredeti 56x"
Trottling 51x-re, csak sokan azt nem nézik.Valójában a megálmodott 56x 42.500 pontot ad a hosszú Loop-on ha nincs leszabályozás.
Fogalmam sincs, hogy laposon lehet e ilyeneket állítani, főleg a szorzó/Vcore párost.
"Visszavéve" sokkal gyorsabb, és hűvösebb. Fenti 56x szintén optimalizálva, hiszen a Default BIOS régen borzalom a 370W fogyasztással, de az új IBP-okkal a 253W limites meg lassú, gyenge.
Érdemes egy kis időt rászánni, kis magokat kihasználni ha szükséges. Sok játék 0%-on altatja őket.
Könnyedén orvosolható a 100C, thottle, lassú és gyenge helyzet.
Nagy teljesítményt adnak, sajnos jelenleg ez melegedéssel jár. Csökkenthető rendesen pár BIOS kattintással.62-67C Cinebench stressz alatt, kazánnak azért túlzás nevezni.
Ha pedig hűtést is rakunk rá (sokaknak nem adatik meg), akkor a CbR23 ~40-45C
Bocsi a hosszú hsz-ért, de látványos, képek részletesen magukért beszélnek. -
hokuszpk
nagyúr
nem erinthetetlen, de a tapsztalat az, hogy aki Intelrol jon, hozza az ott mukodo rutinjat ; es ugyanazt probalja ra.
erre szoktam mondani, hogy ha a Linux pont ugy mukodne, mint a Windows, akkor Windowsnak hívnák. Azazvagyis ha az AMD hw mindenben pont ugy mukodne, mint az Intel, akkor Intel string lenne rágravirozva a kupakra. -
PuMbA
titán
"Tény hogy több gond van amd vel."
És hol ez a tény? Ha Reddit-et vagy YouTube-ot írsz, ne is firtassuk tovább. Nekem a környezetben van sok gép AMD és Intel procival is, valamivel több AMD és mindegyik kiválóan működik
Nekem is volt AMD-s és Intel-es gépem is mielőtt azt hiszed, hogy csak AMD-m volt és ugyanolyan jól működtek. Ez a tény, nem az interneten ismeretlen emberek ki tudja mi alapján levont következtetése.
-
coolio90
csendes tag
Tény hogy több gond van amd vel. Mindent meg lehet magyarázni de akkor az intelnél hol vannak ezek a felhasználói hibák? :-) Ja igen....Na mind1 bocs én ezt elengedtem, szeretek vitázni ha adott egy elfogulatlan vita partner de itt kezetfoghattok simán ketten. Nem kell írni töröltem az értesítéseket és jobbulást nektek tényleg!
-
PuMbA
titán
Az emberek 85-90%-ánál vagy tudja vagy nem, de felhasználói hiba van. Ez tény. Bugok meg mindenhol vannak, de nincs olyan, hogy az Intel jobb és az AMD rosszabb. Mindkettő gyártó procijai nagyon jól működnek (kivéve most a 13 és 14. generációs Intel procik fagyása, ami esetén még az Intel se tudja pontosan a hiba okát) és a netes fikázások ezért félrevezetőek. Mentsd nyugodtan, mert így van
Ha nem így lenne, nekem is évek alatt biztosan nagy bugokba kellett volna futnom, de nem futok. Én valami különleges kiválasztott ember lennék, akit elkerülnek a bugok? Nem hiszem, hogy ebben bárki hinne.
-
válasz
zebra_hun #66 üzenetére
A P vs E mag értelmét technikailag én személy szerint akkor látom, hogy ha a P mag miatt jelentősen gyorsabb az AMD-nél egy szálon vagy az E mag miatt jelentősen kevesebbet fogyaszt (kevésbé melegszik). Jelenleg egyik sincs sajnos, inkább kényszernek látom, mint innovációnak.
Szvsz az E mag azért került bevezetésre, mert a P magjai habár erősek, de azért mert rommá vannak hajtva. Kellenek hatékonyabb magok is. Így egy szálon a P magok működnek, több szálon az E magok, mindig optimális. De így is elég fűtős a téma, rövid ideig képesek csak tartani a magas órajelet, aztán belassulnak hűtés híján:
(forrás)Látható fent, hogy a minőségi vékony laptopokban az AMD gyakorlatilag nem throttlingol, míg az Intel csak rövid ideig tudja tartani az órajeleket, majd jelentősen belassul.
Az új Intel chipeknél változnak a P magok, nincs HT meg állítólag az IPC is gyengébb, de remélem teljesítményben versenyképes marad, főleg melegedésben, mert akkor újra jó választás lesz az Intel a vékonyabb laptopokban. Nekem most csak azért van intelem, mert ez a vastag P16 brutál hűtéssel kordában tudja tartani ezt a kazán Intelt, viszonylag kevés a throttling, de nálam még kapott folyékony fém pasztát is, ami szintén segített. De amúgy valami AMD-t vettem volna, csak hát az nem volt a HA-n.
-
PuMbA
titán
AMD-nél ugye még az is előfordult kb. 1 éve, hogy a YouTube-ot elárasztották az fps dropos videók, illetve amikben a minimum fps sokkal rosszabb volt az Intelnél, aztán később kiderült, hogy a túlhúzás okozta. Igaz, hogy a szintetikus tesztek alapján stabilnak tűnt a CPU tuning, de a processzor már nem működött megfelelően.
Ilyen hozzá nem értő emberek tesznek ki YouTube videókat meg írnak Reddit-re sajnos, akiknek fingjuk sincs semmiről. Akik azt hiszik, hogy tuningoltak egy régebbi procit és azt a tudást egy-az-egyben átvihetik egy újabb procira. Nem....minden architektúra és generáció máshogy működik és más tudás kell hozzá. Szóval ezek mind felhasználói hibák....
-
carl18
addikt
válasz
zebra_hun #66 üzenetére
Emlékeim szerint a több mag/szál javít a dropok lagok jelenségen. És a frame time latancy is jobb lesz.
Témára kitérve én még a R5 3600-at használok 1440P 75hz-t monitort hajt oda bőven jó.
Egyenlőre egy játék ami miatt váltanák az a GTA 6, a gépbe van 48gb ram szóval mondhatom future proof.
Később belemehet egy 5800X3D Egy 5900XT/5950X 16 mag 32 szál.
De ez még a jövő zenéje, attól függ mit tud piacra jövőbe AMD Intel stb. -
E mag nagyon jó és hasznos. Be kell őket kapcsolni, idomítani, hogy használja a windows.
11-nél egész jó már, de az alapból vacak más okokból, 10-nél pedig manuálisan, de sokkal jobb bárminél a kazán.FH5 6 magot/szálat használ:
32 szálat rákényszerítve:
Nem épp a legjobb a FH5, mivel a cél 144 mindenképp megvan, de a kis magok hasznosak. Nem mindegy hogy vmi 32 szálon megy, vagy 6-on.
Igen, valóban egy kazán, nyári kánikula, 35-38C, elviselhetetlen meleg. Csak túléli vhogy ez a vacak. -
PuMbA
titán
Én nem mondom, hogy te találtad ki. Én azt mondom, hogy a hiba abból fakad, hogy sokan nem értenek a géphez és nem tudják, hogy X program mit okoz Y programnál
Emlékszünk arra az esetre, amikor a Razer egér beállító programja fagyásokat okozott?Igen. Itt volt hír róla a PH-n. Amikor az RGB vezérlő szoftver bekavart a játékokba? Igen. Amikor az ASUS saját alaplap szoftvere az Armoury Crate belassította a játékokat? És sokaknál ilyen szemét programok vannak fent, aztán csodálkoznak, hogy problémás a gépük. Reddit-re bárki írhat bármit és nem tudhatjuk, hogy a gépük megfelelően van-e karbantartva vagy csak felhánytak rá 100db programot és lesz, ami lesz. Ez a Reddit hátránya. Én mindig csak mosolyogva figyelem ezeket, ahogy írják, hogy ne rakjuk fel ezt a drivert, mert probléma lesz vagy ne rakjuk fel azt a drivert...én meg felrakom és nálam nincs probléma. Nem hiszek a Reddit-nek.
-
PuMbA
titán
És nálam akkor miért nincs? Ez olyan, hogy tele van a Reddit azzal, hogy kijön egy új AMD VGA driver és fikázzák, hogy ez romlott el meg az romlott el. Nekem 1,5 éve egy gondom sincs egyik driverrel se, pedig mindegyiket felrakom, amint kijön. A Reddit azzal is tele van, hogy a Windows Update ezt meg azt rontotta el, miközben nekem 3 éve gondtalanül működik a rendszerem, szinte már unalmas, hogy semmi se történik. Miért van ez?
Mert a felhasználók nagy része felrak mindenféle szirszart a gépére, ami más programokban hibát okoz. A felhasználók azt se tudják, hogy drivere csere esetén instabillá válhat a rendszer az eddig megszokott tuning beállításokkal.
-
Na most sikerült írnod konkrétumot, hogy stutter van Cyberpunk alatt, de az minden procival jelentkezhet, nem csak AMD-vel, mert hulladékul megírt szoftver.
Én milyen konkrétumot írjak? Hogy mi a bajom a mostani Intel procikkal? Hát olyanok, mint anno régen az AMD: fűtenek mint a fene. Meg ez a heterogén magos se működik tökéletesen, pl pont a fent említett játéknál is érdemes tiltani az E magokat. Szerencsére mindkettőre van nagyjábóli megoldás, de bosszantó hogy ilyenekkel kell foglalkozni.
-
coolio90
csendes tag
válasz
Robi BALBOA #24 üzenetére
Ebből kiindulva váltottam AMD re kétszer is, mindegyik alkalommal megbántam. Sajnos sok gond volt a játékokkal, pl Cyberpunk, Witcher 3, Watch Dogs. Soha többet!
-
coolio90
csendes tag
Sose szoktam a legjobb chipeket venni az intelnél. Mivel a konkurenciával állandóan befürdök így általában egy 1-2 generációval előtti i5 is megteszi.
-
ddaydome
senior tag
Az Intelnél minden lake......csak nem biztos a like...🤣
-
Krugszvele
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogy ha a boltban egy új i5-11400 45 ezer forint, akkor használtan miért árulják 40-43 ezerért, garancia nélkül?
-
válasz
Fücsök007 #32 üzenetére
Az Intel régebbi N3B-t (baseline N3) kapott. Az Apple már újabb N3E nodeon van.
Az anandtech cikke szerint az Apple előnyben van. Elvileg az N3E az pár %-kal kevesebb powert kér, és nagyobb az elérhető teljesítmény is. Igaz, az N3B meg kisebb kiterjedésű, így az Intelnél több tranzisztor lehet ugyanakkora területen.
Jó kis csata lesz az biztosHa jól látom az N3P lett volna minden téren továbblépés 5%-kal, de talán az még nincs kész.
-
Bennyboy
őstag
Megjelenés után csökkenni fognak a 14. generációs lapok és procik ára? Arra tervezek majd benevezni.
-
Nekem 3 Rapi konfigom van, mellé olvasom a világ összes nagyobb fórumát. Soha, senkinek nem volt a cpu miatt instabil gépe.
Fos ddr5 miatt igen. Az nem a RPL hibája. Az alaplapok drótozása alkalmatlan a magas frekire.
JEDEC-en senkinek nincs problémája, tehát RPL stabil.
BSOD van magas frekin az miért lenne proci hiba?
Nem véletlen megy a kepesztés más kialakításra.
Tettem is be tesztet a legdrágább kit (8400c40), legdrágább lap (Apex), és 14900 kombóról.
XMP-ben egyetlen másodpercet nem képes futni az Y Cruncher VST/VT3 váltó.
Azonnal befagy, omlik.
Akkor szar az Intel?
Nem az Intel trágya, a ddr5 egy béta undormány. Ezekben a hulladék alaplapokban.Angie:
Olvaslak ám
DDR4-en virgonckodom mostanába.
3 nincs, de beszerzek -
JasL
őstag
14900 KF tulajként nem tudom, hogy várom-e vagy sem. Ez a mostani BIOS mizéria meg instabil történet eléggé kiakasztó, 250ezret költöttem el úgy egy csúcstechnológiás procira, hogy amúgy vízhűtés mellett is vissza kell fognom a lovakat, mert kékhalált ad. Jó nagy szívás ez... szerintem már csak a magok számát fogják növelgetni, a 6Ghz-et meg elfelejtik egy időre, ha nem akarnak gondot a nyakukba!
-
gliskard
senior tag
válasz
Busterftw #22 üzenetére
Lehet, hogy a Win11 ütemezője jobb mint a Win10, de a háttérben futó folyamatok ettől még eszik az erőforrásokat. Magában az MS Windows-nak magas az erőforrás igénye, pl. az OSX-hez képest.
Gyakorlatban ugyan az Intel-es Macbook Pro lényegesen hamarabb lemerült Windows 10-zel mint OSX-szel (nem Parallels-en futott a Win, hanem BooCamp-ből lett indítva).
Egy átlag user szempontjából (hétköznapi felhasználás esetében) ez lényeges szempont lenne. Az egy más kérdés, hogy sok esetben nem is tudnak az alternatívákról (pl. Chromebook, OSX), pedig az esetek jelentős részében nem szükséges a Windows. -
Wilks
aktív tag
Az biztos,h a szokásos 10-15%-os "fejlődés" meglesz.(kivétel a 14 gen refresh).
Az,h mennyire lesznek stabilak, kiderül a megjelenésük után 1-2 évvel. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
p a s s e r #28 üzenetére
arról szólnak, de azok a hírek az """elavult""" technologian gyartott a vegletekig hajszolt procikra vonatkoznak. A TSMC 3nm -rol eddig nemsokat tudunk, csak az Apple hasznalta eddig.
-
tasiadam
veterán
válasz
p a s s e r #28 üzenetére
Az i9-ek boostolnak tul magasra, vagy kapnak tul sok voltot es dogolnek le. Ki, mikor, mit mond. Es ilyenkor mutogatnak egymasra, hogy mi a baseline.
-
tasiadam
veterán
válasz
A sokkal jobb most a telj/fogy jelzot tekintve? Vagy ar ertek? Vagy mi? Mert ha emlekezetem nem csal, x3d-tol eltekintve, az intel jobb jatekban, es tán melora is jobb az i9, ha tudja az ember huteni, bar nem mintha az AMD szobahomersekletu lenne.
Szervereknel meg itt van a Xeon 6, aminel a sierra mar releaselve lett, es 1 mag 2 wattot fogyaszt, tovabba hatekonyabb, mint egy ampere ARM proci. Hat, nemtom, meglatjuk. Bizakodo vagyok. -
p a s s e r
őstag
most elnézést, de nem arról szólnak a sok hírek, hogy eléggé instabilak az intel felsőpolcos "kisérletei"? nem, nem vagyok amd fanatikus, de én nem várnám annyira, főleg ilyen hurráoptimizmussal...
-
tasiadam
veterán
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
nem kell izgulni, az Intel villantani fog ; mindig volt eroforrasuk a top tervezomernokoket
alkalmaznihagyni kiteljesedni ; ahogy tajekozodtam, nem az volt a baj, hogy a procifejleszto reszleg leallt volna ; inkabb az, hogy a gyartastechnologiai reszleg nem tudott idoben tullepni eloszor a 14 aztan a 10nm -en, mert elkuldtek a top mernokoket. -- Akik aztan szepen felhoztak a TSMC -t....
** epp ezert ismeros lehet nekik az a 3nm... -
-
hokuszpk
nagyúr
a HT olyan, mint a regi analog erositokon a Loudness. Minel magasabbra tekerted a potmetert, annal inkabb elvesztette hatasat. A HT 3Ghz -n hozott ~30-40% kozott ; 4Ghz -n 20-30% között ; 5 Ghz -n 10-20% között ; jelenleg meg max 15% ; ha frekiben feljebb akarsz menni, akkor ezt az iranyt ejteni kell ; ebben teljesen egyetértek az Intellel.
-- függetlenül attól, hogy sok-sok év nyűglődés után az AMD 2016-17 -ben végre implementálta. -- -
gliskard
senior tag
-
Kíváncsi leszek arra, hogy itt ez a holdkóros szintű heterogén magos dizájn mennyire fog működni ütemezés szintjén (hardver és szoftver). Nálam notiban az i7-12850HX habár erős, de rohadtul melegedő platform és akkuidőben is gyenge Windows 11 alatt, ha nem fogom vissza a turbót.
-
hokuszla
senior tag
-
GodGamer5
addikt
2025 elején egy Arrow Lake procira én is benevezek, ha nem villant jobbat az AMD.
-
Segal
veterán
Kezdem szégyelni magamat hogy én csak egy 8086k-t tudok felmutatni
-
anulu
félisten
meglátjuk. egyelőre nem érzek késztetést a váltásra. 14700KF jól elvan, "AI" messze nem érdekel, DDR5 meg... 4k+ gamingnél hamarabb fogy el a VGA, minthogy kijöjjön a DDR5 előnye a 4-hez képest.
remélem azért, hogy valami értelmeset tud az Intel gurítani.
-
kromatika
veterán
Várandós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest