- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
ody42
senior tag
válasz
Strottler #28 üzenetére
windóz könyvtár/documents and settings/felhasználónév/recent
na itt tárolja azokat a linkeket, amelyek az utoljára megnyitott fileokra mutatnak.Szerintem erre gondolsz...Aztán, hogy ezeket, hogyan lehet eltüntetni?
(pl. periodikus F8-al, jobbat nem tudok, talán a TweakXPbe lel lehet tiltani...) -
ody42
senior tag
válasz
littlemole #22 üzenetére
nincs mit :)
cserébe valaki elmondhatná, hogy miért nem csinál nekem event logot az atguard 3.22 :F
kiírja, hogy az x kapcsolódási kísérletből hányat blokkol, de, hogy kit, és milyen ip-n, azt sehonnan nem tudom kideríteni, mert nem csinál event logot...
[Szerkesztve] -
ody42
senior tag
amúgy nem hinném, hogy külön progi nyomatja az üzeneteket, mert akkor full angol lenne. (ha csak nem olyan okos,hogy... )
-
ody42
senior tag
valaki más letiltotta helyetted :)
amúgy biztos, hogy alapban on, mert az elején én is kaptam ilyeneket, csak nálunk a helyi hálón küldözgeti a sok ökör az ilyen üzeneteket, és akkor én is utánanéztem, hogy hogyan lehet kilőni...
vagy lehet, hogy service packtól függ,nemtom :F
[Szerkesztve] -
ody42
senior tag
válasz
littlemole #3 üzenetére
lásd #2, beszerkesztettem oda
huhúúú végre segítettem valakinek :D
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest