Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Azt akarja, hogy maradj a PUBG-nél!
Nagyon állat az avatarod!
Reinstall megvolt, mind Origin és mind a játék terén? -
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Miket próbáltál a hiba kiküszöbölése érdekében? Csak azért, mert akkor egyszerűbb nekünk is segíteni.
-
Stylerr
addikt
Olvasatlan volt. Épp ez az érdekes, hogy nem kattintottam rá, és mégis azt írta, hogy a jelszóm elavult. Utána kíváncsiságból már én kértem EA password resetet, és akkor ha nem kattintottam a linkre beengedett a jelszavammal.
Gépen megnéztük, nem volt belépve senki az Origin fiókomba. Lehetséges, hogy valaki félreírta az e-mail címét? Vagy esetleg van valami időkorlát a jelszón, hogy "X" év után változtatni kell? -
Stylerr
addikt
Sziasztok! Jött egy E-mail a hivatalos EA e-mailról, hogy password resetet kértek a fiókomra. Nem én kértem, viszont nem engedett már be a jelszavammal, mert azt írta elavult. Password reset után működik.
Ez mi volt? Hogyan lehetséges ez? -
Stylerr
addikt
Hali!
Olyan buggal találkozott valaki, hogy például tegnap beszélgettem egy ismerősömmel Originen, és ma random bedobta a beszélgetés ablakot.. Magától megnyitotta a tegnapi beszélgetés ablakot. -
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Feldobtam a win10et a gépre, és ez a hibaüzenet fogad mikor elindítanám a játékot:
Eddig tökéletesen futott a win7el, és 8.1el is.
Remélem tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon állat az avatarod!