Hirdetés
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Na, megvan mi okozta a problémát. Az Eset Smart Security. Pedig kikapcsoltam a tűzfalát és az állandó védelmét is de úgy látszik mégsem kapcsolta ki teljesen a védelmet. A laptopon Kaspersky van amivel tökéletesen megy az Origin szóval az asztali gépre is felraktam egy Kaspersky próbát és így az asztalin is működik az Origin.
Köszi a segítséget mindenkinek!

-
bopeti98
őstag
Megpróbálom újratelepíteni a gépet. Igaz hogy tegnap lett újratelepítve de hátha méltóztat majd működi az Origin ha megint újratelepítem.
-
bopeti98
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egyenlőre nem játszani szeretnék hanem letölteni a játékot a gépre mivel újra lett telepítve a gép. Egyébként újratelepítés előtt gond nélkül ment az Origin.
-
bopeti98
őstag
Hurrá, most meg ezt írja ki állandóan:

Egyre jobb...
-
bopeti98
őstag
Na jó, azt hiszem írok egy e-mailt ezeknek hogy csináljanak valamit ezzel a sz@rral mert nem azért adtam ki egy csomó pénzt játékokért hogy ennek a kib****tt programnak a szerencsétlenkedését nézzem. ( Bocsi, de már nagyon ideges vagyok. Reggel 8 óta ezzel szenvedek ).
-
bopeti98
őstag
Nektek is használhatatlan az Origin? Nem tölti be a játékaimat, nem jön be az üzlet csak egy fehér lap, és termékkódot sem lehet beváltani mert annál is csak egy fehér lap jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Hardcore café
- Tudományos Pandémia Klub
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Android felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest