- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Szia!
Mindegyiknek van saját gépe, saját Originnel és saját Battlefield-el.
Anya/Apa gépe tiltott, de igazából azonos vasak, nincs is amiért a miénkhez üljenek, nekik kb 5* annyi játékuk van mint nekünk.
Egyik este játszottunk egy szerveren (WBKS), semmi nem volt.
Rá pár napra bejelentkezéskor még csak kick volt minden szerverről, nem engedte belépni a szerverre, azt írta 1 minute kick.
Írtam GGC-nek és PB-nek, na ezután már bannolták is. A BAN-ban az van, hogy a GGC intézte, de ők a PB-re mutogatnak.
PB ticketre egy sablon üzenettel válaszolt (mindenkine szóra ugyan ezt írják), 2. ticketre még nem válaszoltak, de szerintem nem is fognak.
Nekem is a játék bezárása a tippem.
A dühítő az, hogy nem is csalunk csak a játék és a barátok miatt játszunk. Ha megnézitek a párom acc-ját lehet látni, hogy nem egy cheater (pl K/D). 35 évesek vagyunk... nem játszik a cheat, minek.Na mindegy, azért sem hagyom annyiban. EA újjab ticketre válasza, írjak ticketet a PB-nek, igazi agyhalottak.....
Amúgy szar az irány, mert ha nem sikerül elintézni a BAN visszavonását, soha többet nem költök az Originen, pedig sok száz eur-t hagytam náluk eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS 2028-ig!!! Asus Rog Xbox Ally X 24GB/1TB + prémium tok
- Garanciális Acer Predator Helios Neo 18 // i9-14900HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 4070
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 256GB NVMe gar
- Zenbook S 13 UX5304VA 13.3" 3K OLED i7-1355U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Google Pixel 9a 128gb garanciás eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest