- Fotók, videók mobillal
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagy előrelépésről számolhatok be Nektek Origin ügyben!
A kisebbik gép előtt unatkoztam, amíg Nagypapa a második VH-s filmhíradókat nézegette a nagyobbikon

Csak kíváncsiságból ismételten rákerestem, a Mass Effect 1 Originbe való regisztrálását illetően, és itt lyukadtam ki: Registering Mass Effect on Origin?
Fentről számítva a második hozzászólásban rögtön van két link... ez lett gyanús mert én csak egyet ismertem, és a kettő közül ránézésre azt sem tudtam melyiket. Az egyik nálam nem működött - ez volt a második, így esélyes, hogy korábban a másodikat használhattam...
Viszont az első a számunkra fontos, olyannyira, hogy ezt be is linkelem: tessék: https://activate.ea.com/gameactivation.do
Természetesen a Mass Effect-el indítottam, bemásoltam neki a Direct2Drive-on vásárolt kódomat , és egyből kérte, hogy válasszak EA Screen Name-et ekkor kezdtem sejteni, hogy talán van remény!Utána a következő ablakban kérte, hogy válasszam ki a nekem megfelelő nyelvűt, érdekességként megjegyzem, hogy magyar nem volt közte, és bár erről pont nem készítettem screenshotot - talán azért, mert magam sem hittem a sikerben - a jelenség később is előfordult, és akkor már nem hagytam ki megörökítési alkalmat. Így hát kiválasztottam az Angol-t , és izgatottan miután megkaptam a visszaigazoló emailt, már néztem is, hogy az Origin látja e... és hoppá itt jött elő az amiről nem is gondoltam, hogy megvalósul anélkül, hogy a supportnak ne sírnék, az amivel anno annyit piszmogtam a fő gépem előtt ülve, akkor jön össze amikor csak unalmamba teszek egy kíséretet.
A sikeren felbuzdulva Crysis 1 -el és kettővel folytattam a sort

Crysis 1 -nél sincs magyar...
...ami azért érdekes, mert még a Steames változat is tud magyarul...
Crysis Warhead magyarul is!
Viszont a kiegészítője a Crysis 1-nek már magyarul is ott van az Originben. A lényeg, hogy az EA-s játékaim jó része már ott virít Originben is. Kivétel a Battlefield 1942, a 2 és a 2142, valamint a Need For Speed Pro Street és a Steames Mirror's Edge

Új elemek a listában: Crysis, Crysis Warhead, Mass Effect
[ Módosította: stevve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Peugeot, Citroën topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ProBook 440 G6,14,FHD,i5-8265U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest