- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
Tomdriver
üzenetére
Szokott ilyen lenni, bár mostanában nem írt senki hasonlóról. Ez valami bug, vagy ilyesmi, legtöbbször amilyen váratlanul előjön, ugyan úgy meg is szűnik...

Nálam mondjuk ilyen nem fordult elő, "csak" a Mass Effect 3 gyűjtői kiadásának digitális extráit volt, hogy nem is merte fel a játék (robotkutya, ruha, stb, tehát csak az apróságokkal volt gond, a From Ashes simán ment), a magyar support sem tudott vele mit kezdeni...
Aztán leárazva megvettem a Digital Deluxe Edition Upgrade-et, és láss csodát, azóta is működik...

Szóval az Origin tud még érdekességekkel szolgálni, de nekem igazából már nincs különösebb gondom vele, én pedig a megjelenése óta használom...na, akkor aztán volt baja elég.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest