Hirdetés
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Milyen USB töltőt vegyek?
- iPhone topik
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz
Ryder62
üzenetére
Már az elején is mondtam, hogy talán el kéne olvasnod az EULA-t.... [link]
"2. Information Collected By Automated Means
In addition to personal information described above in the Consent Declaration as well as information that you provide Origin directly, Origin collects non-personal data such as Application usage statistics (for instance, if and when you experienced unsuccessful installation), operating system (such as service pack, drivers and support DLLs such as DirectX version), information about hardware types as well as CPU information.
As described above, this information is needed to provide you with excellent, leading edge service. No information such as pictures, documents or other personal data unrelated to the Application’s performance on your system is accessed or collected. The collection and use of information by Origin helps ensure that you are able to access your games with as little technical difficulty as possible and are able to enjoy the best experience EA has to offer."Amiről meg kérdezel az kb. 2 éve nem létezik. [link]
"Egy kérdést tettem fel amire érdemben senki sem képes válaszolni viszont jönnek a nagy megmondó emberek."
Egy kérdést tettél fel, amit 2 perc google használattal ki lehett volna deríteni. A kirohanásod után ne várj mosolyt és vállveregetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Hálózati / IP kamera
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Intel Core i9-10900K 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest