- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geri Bátyó #62 üzenetére
Valószínűleg igen. A Vega még többet zabál, mint a Fury, pedig már azt a kártyát se tudta normálisan lehűteni az a kis hűtő.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #42 üzenetére
Geri Bátyó: így van!
Chaser: lehet igazad lesz, de én azért még reménykedek. Pont ez miatt agyalok, mert VGA cserén gondolkoztam, hogy kihagyom ezt a szériát (nem férne el egy nagyobb/komolyabb VGA, a baszó, de öregecske HAF932-es házamban.....
házcsere pedig szóba se jöhet)
-
válasz
Geri Bátyó #42 üzenetére
Nem Vega Nano volt az, hanem Fury Nano. A Vega Nano az "never released".És a hűtését hallottad annak? Úgy visított rajta az az egy szem kis venti, hogy alig lehetett elviselni. Én teszteltem a legutóbbi cikkemben, és nem volt túl pozitív az élmény
-
Chaser
legenda
válasz
Geri Bátyó #45 üzenetére
szerintem az látszik, hogy szépet lépett előre az nv teljesítmény/fogyasztás mutatóban, csak sajnos nem "gyárilag"
merugye' verseny van erősen
de ha egy 4090 beéri 300w-tal is miközben 4-5%-ot veszít a teljesítményből, az elég szép - csak ugye ezt gyárilag nem lépik meg, filóztunk már erről másik topikban, több oka is van/lehet -
megnézném 200-250w-tal, gyanítom még utóbbival is verné az előd 3090-et simán, de lehet 200-ból is megcsinálná - na azt nem lehetett ennyire visszafogni -
de ugye nem nézem mer' nincs :d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest