Aktív témák
-
Gollam
tag
Azért gondoltam az Oracle-re, mert szinte mindenütt az eslő kérdés az, hogy értek-e hozzá. Bár a MySQL nekem szimpatikusabb, mert ingyenes Delphi komponensek is vannak hozzá
-
Gollam
tag
Mármint az SQL/PL-SQL-re? Vagy a MySQL-nek is vannak extrái?
-
efi
csendes tag
lehet ha MySql -lel kezdesz az egyszerűbb , mármint felinstallni. De figyelj a két SQL nyelv közti különbségekre is(nem sok van) aztán jöhet az Oracle
-
efi
csendes tag
Ha regisztrálod magad akkor simán letöltheted meg használhatod is jól saját célra
Hát töltsd le a szervert meg klienst aztán configold meg próbálgasd. Elsőre annyira nem egyszerű de majd menni fog. -
Gollam
tag
Nemá hogy nem érdekel a topic senkit
-
Gollam
tag
Üdv
Az ORACLE honlapjáról le lehet tölteni mindenféle cuccosokat, több gioga mértékben. Ezek most akkor legálisan használhazók, vagy kipróbálásra vannak vagy mégis mi? Mivel érdemes egyáltalán kezdeni, ha túl vagyok a SQL-en?
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest