Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_143570
addikt
Na igen feature gazdag, de a legtobb addig nem is mutja magat amig nem kezded el hasznalni.
A bittroent a letolto rendszerenek a resze, ami a bongesz nelkul nem mukodik. A CTRL-H val el lehet rejteni a bongeszot, igy legalabb nem zavar ha csak bittorentre hasznalod, de bongeszot nem.
A Safari azert gyorsabb, mert csal. Van egy esemeny amit onLoad-nak hivnak na ezt o maskor hivaj meg, mint a tobbi bongeszo. Radasul pont ezt az esemenyt hasznaljak sebesseg meresre. Ugyhogy most talalhatnak ki egy masik modszert a sebesseg meresre. -
Nos, leszedtem.
A levelezőt még nem volt alkalmam kipróbálni, de a böngésző első ránézésre fura.
Rengeteg fícsör van benne, de szerintem túl sok egyszerre. Még nehezen ismerem ki rajta magam. Asszem csinálok neki egy átláthatóbb és szebb skint.
A bittorent cucc nem rossz, de miért nem marad online, ha lalövöm a böngészőt??
Nem túl gyors a kicsike. Elsőre még az IE7-nél is lassabbnak tűnik, de lehet, hogy a FF után tűnik csak így.
Az apple féle vindózos Safari-t is baromi gyorsnak harangozták be, de nálam a FF gyorsabb, még akkor is, ha már egy hete használtam a Safarit, és fel volt töltve volt a kess.
Na, mind1.
Egyelőre a FF a befutó nálam, de még használom egy ideig, hátha megszokom, és begyorsul. -
Cyrin
addikt
Én már régóta ezt használom, nekem tökéletesen megfelel.
-
Tudtátok, hogy ha pl. egy kereső mezőben megnyomom a lefele gombot akkor kilistázza a személyes adatokat és a jegyzeteket?
Csak annyiból érdekes, hogy régebben sok panaszt olvastam amiért nincs az operaban automatikus kiegészítés, viszont ezzel félig meddig orvosolható.
Vagy ez csak nekem volt új?
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
Szeritem erdemes kiprobalni, de szolok elore lehet, hogy kell neki egy kiss ido mire hozza szoksz. Plugin kezeles szempontjabol a netscape fele architekturat koveti, de rendelkezik webalkalamzas es felhasznaloi javaszkript lehetosseggel is. Az FF-nel levo bovitmeny kezeles nincsen benne, de nekem a meglevo megoldasok es az alapszolgaltatasok dogivel elegek.
Nalam mas levelezo progi nincsen fent (5 pop3 + 2 imap postafiok es 15 rss feed). HTML levelet nem tudsz kuldeni vele, de fogadni minden tovabbi nelkul. A hamarosan publikus beta alapotba kerulo 9.5os allitolag a levelezo rendszeren fog jelentosen javitani. A level szervezes szempontjabol kb hasonlo filozofiat kovet, mint a gmail.
Az Opera egy elege megrogzotten szabvany koveto bongeszo, az FF es foleg az IE kisse mashogy ertelmezi a szabvanyokat, illetve az utobbi egyenesen tesz rajuk. Az opera oldal renderelesi hibai nagyobb reszbol abbol adodnak, hogy a weboldalak nem kedvelik a bongeszot ilyenkor a bongeszo azonosito megvaltoztatasa altalaban segit. Termeszetesen ezzen a reszen folyamatosan fejlodik es meg kozel sem tokeletes, de ez barmelyik masikrol el lehet mondani.
Az ActiveX egy kizarolagos ms fejlesztes csak az IE tamogatja, igaz a MedCo fele Neptune pluginnal opera ala is be lehet oket hekkelni, legalabis reszlegesen es csak windows alatt. A bongeszo azonosito megvaltoztatasa utan a creative autoupdate activex vezerloje tokeletesen mukodott, mig a windows update nem, legalabbis nalam. -
Sziasztok!
Jelenleg Firefox-ot használok, és ha nagyon muszáj IE7-et.
Van valami olyan funkció az Operában, amiért érdemes váltani, vagy kiegészítésként felrakni?
A levelezője milyen?
Weblapkészítésnél milyen mértékben kell vele külön foglalkozni? Van olyan eset, amikor valami csak az Operán működik jól, vagy épp csak azon nem?
Az ActiveX-el hogy áll? A FF asszem nem támogatja.
Köszi a válaszokat előre is!
Üdv.: Bici -
Dexter68
addikt
Felratam a 9.22 /8801 -t, és ha kicsit elmélázok, kiveszi alólam az egérmutatót. Erről hol lehet lebeszélni? Eddig nem csinálta

-
cousin333
addikt
Megjelent a végleges Opera 9.22! [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gabcsika
üzenetére
Erre elfelejtettem reagálni

Pár hozzászólással ezelőtt linkelték a legújabb verziót, ami 9.22
Ha kicsit visszább olvasol, akkor megtalálod, hogy az elvétve található olyan oldalakat amik nem jelennek meg teljes pompájukban Opera alatt, hogyan lehet megjeleníteni az Opera-ban
-
Gabcsika
tag
Akkor egy új kérdés:
Ezeket az idegesítő reklámaláhúzásos hülyeségeket (zölddel aláhúz bizonyos szavakat, amik reklámokat mutatnak, ha az egér föléjük kerül) mivel lehet az Operában megszüntetni? -
OccsE
aktív tag
Segitseget szeretnek kerni...
A regebbi operakban lehetoseg volt a menuben olyanra, hogy mentés képekkel. Ezt a funkciot sajnos kivettek
Hogyen lehetne vissza ''varazsolni'' ezt a menut? Esetleg jobb gomb menube beletenni?
valasz: Most a Fájl(Menü)l->Mentés másként(Menü)->Fájl típusa (Combobox) = HTML fájl képekkel
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Vista enterprise verzióm van. Opera alatt nem futnak a mediaplayer plugint használó beépülő modulok... eddig ilyenkor ie7-t használtam. De már unom.... Van erre valakinek megoldás?
-
Gabcsika
tag
Nemrég töltöttem le a legújabb verzióját (v9.21) és meg kell mondjam kellemesen csalódtam. Úgy tűnik beért ez a böngésző is. Sok hibája volt korábban (oldalak megjelenítése, nálam flash gondok, stb.), de ez már múlté.
Azt nem mondom, hogy gyorsabb, mint a TűzRóka, picit lassabb, de hát mindennek ára van.
Úgyhogy csak így tovább. -
Nincs semmilyen egérkezelő szoftver fent, itthon egy sima usb-s egér van a melóban meg PS/2-es.
Elöszőr én is azt hittem, hogy meghülyültem, de akárhogy figyelem csak akkor van ez a jelenség amikor az Opera-t használom.
Fogalmam sincs mi lehet, de korábbi verzióknál soha nem tapasztaltam ilyet, meg szerintem sem kellene, hogy sok köze legyen hozzá, de a jelenség mégis csak létezik, az igazság azonban úgy tűnik odaát van.
-
D.Zsolty
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Az a problémám,hogy ha olyan file-t akarok letölteni aminek a nevében ékezet van akkor azt nem ismeri fel az opera. az ékezetek helyén vmi krixkrax van. és ha nem írom át akkor nem tudja kezelni a norton. Mit lehet tenni???
a segítséget köszönöm.!!!! -
AtHoS
nagyúr
Szerintem cserélj egeret. Ha a gombja eltűnik, ahhoz semmi köze egyetlen alkalmazásnak sem.

Nade hogy ne csak OFF legyek. Anno mikor először bepróbálkoztam a 9-es Opera-val, szembetalálkoztam egy jelenséggel, hogy nem működött alatta az egérgörgő oldalgörgetési funkciója. Minden más alkalmazásban és Opera 8 alatt is rendben tette a dolgát, de a 9-es verzsönben valamiért megmakacsolta magát. Próbáltam több 9-es Opera verziót is, de nem hozott egyik sem felüdülést e tekintetben. Mígnem letakarítottam a gépről egy egérkezelő szoftvert, ami egy rádiós bill+egér működéséhez kellett egyszer, mikor kipróbálás erejéig a gépen lett tesztelve a fenti beviteli páros.
Lehet nem sok köze van a problémádhoz, de sose lehet tudni -
Opera 9.21 alatt random mód eltűnik az egér gomb, majd kis idő múlva visszajön.
Előtte soha nem tapasztaltam ilyet, meg egyetlen más alkalmazásnál sem, otthon és melóban is észlelhető a hiba.
Másnál esetleg? -
-
halee!
nem olvastam visza volt-e már ilyen ha volt akor bocs linkeljétek be vagy vmi.
régóta használom az operát (5-6 éve megvan már sztm) sosem volt vele komolyabb bajom mindig megbízhatóan működött az egyedüli weboldal ami nem jött be soha az a skyeurop oldala de az valamiért nálunk tabu mert semelyik gépen semelyik böngésző nem viszi..anyám persze muszály h megnézze hetente hátha jó-e már és operába rákattintott a tartalom letiltása gombra.. azóta semmilyen weboldal nem jön be mindenre azt irja érvénytelen cím..többször ujratelepitettem tettem fel egyel régebbi verziót ugyse.. a letiltott tartalmaknél (nemiskell talán mondanom) nincs semmi....üres.. a beállításokat végignéztem többször de semmit nem találtam. várom a tanácsokat
-
morzsika
tag
Sajnos nálam nem néz ki így
kivágtam,milyen, de nem tudom ide betenni..mondjuk ezt sejtettem, máshová nem tudom fölmásolni 
A lényeg nekem csak annyi a szöveg:
Gmail-alapértelmezett | HTML...stb
Ha elrejtem FF-ként akkor működik, és látható az, ami nálatok..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
morzsika
tag
válasz
cousin333
üzenetére
Próbáltam úgy is..és úgy sem..
szóval a gmail postafiókban van egy olyan funkció, ami azt hiszem mostmár a freemail-en is elérhető, hogy levelezőpartnereiddel tudsz beszélgetni..akivel mondjuk egyéb okokból msn-en, skype-on nem...
No, ez a funkció IE alatt megy, Opera 9.21 alatt meg nem..
no, nem elrejtettem, hanem csak azonosítás, mint... volt
Most viszont ActiveX-et kér aktiválni, de az Eszközök között nem találom..segítenél?
[Szerkesztve] -
Petya57
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, de egy kis segítség kéne eléggé sürgősen, és nem értem rá még végignyálazni a fórumot ezügyben.
Egy ismerősöm kapott egy régi kis PC-t, Win98-as oprendszer fut rajta.
Azt szeretném megtudni, hogy az Opera böngésző melyik verziója fut ez alatt rendesen, és honnan lehet esetleg letölteni.
Én sajna csak 3 éve használom az operát, de XPProfessional alatt, és nem tudom a régebbi 500Mhz-es gyengécske Win98-as gépen melyik verzió futna rendesen.
Elöre is köszönettel! -
morzsika
tag
Gmail postafiókban a gyors kapcsolatok (chat a partnerlistásokkal) nem megy, mióta a 9.21-est felraktam.
Ezer éves verziójú IE meg kezeli...
Van valakinek ötlete, mit lehet tenni? (korábbi verzióval működött ) -
h_143570
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Akkor marad a kalszikus megoldas. A programok telepitese es torlesevel torold le a flash playert. Az Opera altal latott helyrol torold le a NPSWF32.dll, flashplayer.xpt, minden Flash-el kezdodo ocx kiterjesztesu file-t, illetve ha van akkor az swflash.inf-et is. Termeszetesen ellote lepj ki az Operabol.
Ha megvan akkor szed le a legujabb telepitot es ted fel ujra a flash playert, termeszetesen az Opera ne fusson. Ha minden jol megy akkor most meg kellene ismernie. Ha meg mindig ugral akkor a C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\ bol masold be az Opera\program\plugins konyvtaraba az elobb torolt fileokat.
Remelem igy mar hajlando lesz mukodni. -
h_143570
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Nalam 2115816 byte es 2007.marcius 28 1:04:28. Datum alapjan pedig a 9.0.45os nek kellene lennie.
-
h_143570
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
A plugins reszben nezd meg, hogy honnet tolti be a flash lejatszo dll-t. (NPSWF32.dll)
Majd nezd meg, hogy megegyezik-e a C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\NPSWF32.dll helyen talalhatoval, ha nem akkor ird felul vele az Opera altal latottat. -
h_143570
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
[link]
A fenti linken meg tudod nezni a flash lejatszo verzio szamat esetleg meg az lehet tul regi. -
h_143570
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Probald meg frissiten akkor, 9.1 es 9.21 kozott eleg sok volt a flash kezelest erinto valtoztatas.
-
h_143570
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Erdekes melyik verzio van fent? Nalam a 9.21el simman elindul.
-
cousin333
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Akkor csinálj valami saját helyen egy mappát, abba rakd bele, és az Opera pluginek elérési útjánál add meg azt a mappát.

[Szerkesztve] -
Satan_Claus
őstag
Na mindegy, azért köszi, otthon is próbálkozok

-
Satan_Claus
őstag
Újraindítás után sem

-
cousin333
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Akkor olvasni marad a Foxit Reader. Telepíteni sem kell, csak egy exe (feltéve persze, ha azt lehet futtatni...)
Ezt próbáltad feltenni?
[link]
Opera legyen zárva a telepítés során. Bár, ha nem tudsz telepíteni a gépre, akkor nem biztis, hogy ez felmegy...
A saját plugin fájljaim, amiket az Opera\program\pluin mappába kell tenni:
[link] (biztos kell)
[link] és http://files.myopera.com/cousin333/files/NPSWF32_FlashUtil.exe (talán kellenek)
Mentés másként... el próbáld menteni őket.
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
C:\Windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF32.dll (Nekem intézőben nem találja meg, csak Total Commanderben
)
Ilyesmid van? Ha igen, akkor add meg a fent vázolt módon a C:\Windows\system32\Macromed\Flash\ könyvtárat a plugin path beállításnál.
ui: Frissítsd az Adobe Reader 6-ot, a legrosszabb mind közül
. Használd a 8.1-et pluginnek meg hardcore-kodni, olvasni meg Foxit Reader...
[Szerkesztve] -
Satan_Claus
őstag
válasz
cousin333
üzenetére
Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Libraryapplication/asx -
video/x-ms-asf-plugin -
application/x-mplayer2 -
video/x-ms-wm wm
audio/x-ms-wma wma
audio/x-ms-wax wax
video/x-ms-wvx wvx
video/x-ms-wmv wmv
video/x-ms-asf asf,asx
C:\Program Files\Opera\Program\Plugins\npdsplay.dll
Microsoft® DRMapplication/x-drm nip
C:\Program Files\Opera\Program\Plugins\npwmsdrm.dll
Adobe Acrobatapplication/pdf pdf
application/vnd.adobe.xdp+xml xdp
application/vnd.adobe.xfd+xml xfd
application/vnd.fdf fdf
application/vnd.adobe.xfdf xfdf
C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0 CE\Reader\Browser\nppdf32.dll
Ez a plugins.
Firefoxom nincs, azt se tudom, milyen színe lehet
Beépülők pipálva.
Mod: de van Explorer, azzal jó asszem
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Ha címsorba beírod, hogy opera:plugins, akkor mit ír ki? Kilistázza a Flash-t?
Nyomj F12-t! Be van pipálva a beépülők engedélyezése?
Van Firefoxod? Abban megy a Flash? Ha igen, akkor állítsd át a plugin knyvtárat az FF-ére. Ehhez írd be ezt a címsorba: opera:config#UserPrefs|PluginPath
A legfelső sorban megjelenő mezőbe '';''-t követően írd be a Firefox plugin mappáját is. Az eredeti is maradjon meg. Mentés, majd restart Opera. Ezután megint nézd meg az opera:plugins linket.
[Szerkesztve] -
Satan_Claus
őstag
Üdv!
Tudna nekem segíteni abban, hogy miért képtelen használni az opera a flash player-t? Próbálom mindig felrakni, de nem megy, nem látom a flash-es oldalakat
-
Azok valóban egyeznek, de a főkönyvtárban lévő search.ini-ben nem szerepelnek az általam beállított keresőmotorok és azoknak nincs is nameid-jük, meg hiába adok nekik akkor sem találja meg az Opera(a menu fájlba a search with résznél átírtam az Item azonosítót az általam megadottra, de egy nagy üresség volt ott s nem is reagált semmit ha rányomtam).
Próbáltam úgy is, hogy átmásoltam a keresőt a főkönyvtárban lévő search.ini-be s adtam neki nameid-t, de ekkor sem találta meg az Opera, meg akkor sem ha egy már bejegyzett nameidhoz tartozó keresőnek az adatait írtam át(pl a legelsőét ami a google) egy általam létrehozottra, úgy hogy csak a nameid-t hagytam változatlanul, ilyenkor érdekes mód a régi nevét jelenítette meg, hiába írtam át és ha rákattantam az alapértelmezett motorral keresett. Ez volt a legérdekesebb az egészben.
Természetesen minden alkalommal újraindítottam az Opera-t.
Mindegy, egyenlőre szerintem hagyom, mert nem tudom milyen elven működik, meg annyira nem is fontos.
Az Opsed-nél meg egyáltalán nincs is ilyen lehetőség, csak a keresés típusát lehet megadni.
Köszi az eddigi segítséget! -
AtHoS
nagyúr
Amúgy mit is szeretnél tulajdonképpen?
Én ugyan nem használtam még ezt a search with dolgot, de talán találtam a ''számozáshoz'' kiindulási alapot, lehet segítségedre lesz:
Ha megnézed az Opera főkönyvtárában található search.ini fájlt, akkor kitűnik, hogy minden keresőmotor bejegyzésnél található egy olyan bejegyzés, hogy Nameid.
Namost a Nameid-khez rendelt számokat ha összehasonlítod az Opera/defaults/standard_menu.ini fájl Search with menu szekciójában található értékekkel esetleg gyanús egyezéseket fogsz észrevenni. Viszont van olyan szám is amit nem találtam meg.
Nálam is ki van kommentezve ez a sor: Submenu, 291920, Search with menu
Megnéztem a profilkönyvtárban található search.ini-t is de ott mindössze csak 4 keresőmotor van paraméterezve (ebből egynél a törölve bejegyzés 1-es) viszont a jobbklikkes search with ill. a címsor mellett található keresőmezőnél is (ezek amúgy szemrevételezés alapján megegyeznek) jóval több keresőmotor választható. Ezek sorrendje amúgy megegyezik a főkönyvtárbeli search.ini keresőmotor bejegyzéseinek sorrendjével.
Ezt a sorrendet amúgy az Eszközök/Beállítások/Keresés fülön is lehet látni ill. szerkeszteni. Persze ez inkább csak módosítás, mert pl. sorrendváltoztatásra itt nincs lehetőség. -
válasz
cousin333
üzenetére
Nekem már van egy módosított menüm a pofilom/menu könyvtárban, abban turkáltam az általad említett részen és ha a ''Submenu, 291920, Search with menu'' rész ki van kommentezve akkor nem ér semmit az alatta lévő ''[Search with menu]'' szekció, mert ''Submenu, 291920, Internal Search With'' beállításnál a profil könyvtárban található search.ini fájlból szedi a keresőket abban a sorrendben ahogy számozva van, ez nem is lenne rossz csak ami keresőket itt nem akarok megjeleníteni, de amúgy használnék azokkal nem lehet mit kezdeni, max beszámozom utolsónak és akkor az aljára kerül.
Az az érdekes, hogy a ''[Search with menu]''-nél nem lehet tudni, hogy melyik ''Item'' mit jelent vagyis honnan szedi a számozást, mert én szórakoztam vele, véletlenszerűen átírtam az Item számokat s pl a ''Teljes képernyő'' lehetőség is megjelent a ''keresés ezzel'' menüben.
Szóval azzal nem személyre lehetne szabni, csak nem tudni, hogy melyik keresőnek mi az Item száma.
Gondoltam hátha ti már eszközöltetek ilyen módosításokat.
-
Sziasztok!
Hogy lehet a Search With menüt személyre szabni?
Próbáltam a mymenu.ini fájlban átírni a ''Search with menu'' részt, de botrányos lett.
Aztán rájöttem, hogy ha a ''Submenu, 291920, Search with menu'' nincs kikommentezve akkor a profil könyvtáramban található search.ini-ből szedi az adatokat.
Ez nem lenne rossz, csak van olyan kereső amit itt nem akarok megjelenítetni, de amúgy meg használnék.
Ha viszont a ''Submenu, 291920, Internal Search With'' rész van engedélyezve akkor minden nyavaja megjelenik, csak az nem aminek kellene.
Olyankor figyeli a ''Search with menu'' szekciót a mymenu.ini-ben, de hogy ott mi alapján kell számozni ahhoz, hogy az általam kívánt keresők jelenjenek meg arról fogalmam sincs. -
korcsi
veterán
Sziasztok!
Hogy tudom kikapcsolni a tabokon megjelenő előnézeti képet?
Lehet, hogy volt már, de nem találtam.
Előre is köszi! -
bolcsodal
addikt
Üdv. Hogyan lehet elérni operában, hogy a torrentfile-okat ne elmentse bitorrent panelen keresztül, hanem IE-hez hasonlóan megnyissa uTorrent-ben?
-
Killberk
aktív tag
válasz
h_143570
üzenetére
Nem megy így se, ugyanúgy nem talál szótárt. De igazából amúgy se tetszik ez a jobb klikkes megoldás, jobb ha egyből látom piros aláhúzásokat, pláne nekem, mert gyors gépelés miatt elég gyakran rossz helyre kerülnek szóközök, meg felcserélődnek betűk. Bár nem túl penge Firefoxos szótár adatbázisa.
Amúgy nem rossz Opera se, de most visszaálltam Firefoxra, mert kényelmesebb nekem néhány apró dologban. Meg sebességkülönbséget se éreztem.
Azért köszönöm a segítséget.
szerk: mindkét böngészőnél F3 és shift+F3 az előre-vissza keresés.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
Killberk
üzenetére
aspell [link]
aspell-15.dll [link]
a magyar szotar [link]
1, dobb fell az aspell-t
2, az aspell telepitesi konyvtara \ bin (C:\Program Files\Aspell\bin) ird felul az aspell-15.dll-t a letoltottel (a lyx-ben levo aspell.dll atnevezet valtozata egyebkent)
3, telepitsd fel az alapertelmezett helyre a magyar szotarat
4, inditsd ujra az operat -
Sil
senior tag
válasz
Killberk
üzenetére
A Firefoxos oldalon belüli keresés is így működik egyébként, csak más a billentyű: aposztrófra keres linkek közt, /-jelre meg szövegben. Meg persze ha simán elkezded beírni a szöveget. De az tényleg kényelmesebb, hogy van gomb pl a következő találatra lépéshez (bár 2.0-ban kivették, de vissza lehet rakni).
-
Killberk
aktív tag
Pontosan azt csináltam amit itt ír: [link]
Jobb klikkre ott van, hogy helyesírás ellenőrzés, de mikor kiválasztom, kiírja hogy nincs telepített szótár, szal nem megy.
Mondjuk Firefox azonnali helyesírás ellenőrzése kényelmesebb, mint ez a jobb klikkes megoldás.
Alapvetően jó mindkét böngésző szvsz, apróságokban van eltérés. Van ami egyikben, van ami másikban tetszik jobban. Azonban esélyes hogy visszaállok Firefoxra, pedig nagyjából sikerült beállítani Opera-t is a Firefox-ban megszokottra (de csak nagyjából
)
Nekem vesszőre linkek közt keres, pontra pedig szövegben, szal nem ugyanaz.
Mondjuk itt is kényelmesebb nekem, Firefoxos azonali keresés.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bittorrent topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

kivágtam,milyen, de nem tudom ide betenni..mondjuk ezt sejtettem, máshová nem tudom fölmásolni 
![[kép] [kép]](http://sohta.uw.hu/Gmail.jpg)

. A Nézet gombbal előhozható panelen található meg. A gyorsbillentyű használatom elég vegyes, sokszor nem használom (pl. új fül megnyitására vagy bezárására kizárólag egér!).