- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Yettel topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Írtam is, hogy két hete használom ergó adtam neki 1 esélyt, ennyi, ha tényleg eladják vagy ha kijön az új generációs Fx akkor majd átgondolom mi legyen , egyenlőre teszi a dolgát, és valóban látványosan gyors, , amiket írtam és linkelgetsz azt fenn tartom, de majd ezen ráérek agyalni, ha bejelentik az eladását, hogy lecseréljem e vagy sem, szóval felőlem te is linkelgetethsz, viszont én legalább sokakkal ellentétbe legalább adtam neki 1 esélyt, használtam 1 ideig, hogy megnézzem mit tud, eddig bejön, ennyi.
Másrészről amikor még nagyon rég netezni kezdtem anno az opera volt az első böngészőm, szóval azért valami köt is hozzá. (természetesen az IE után de az benne volt az XP-be ki nem azzal kezdi...)
Egyenlőre a firefox-al szemben több előnye van számomra mint hátránya, nem omlik össze, és a reklámblokker miatt eszementül gyors.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest