- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Általában pár perc után (5-15) újraindul magától és megy tovább.
Nos, nálam 7 és fél órája az 5.6.22-1 verzió működik és semmi problémát nem észlelek. Azóta indítottam a Transmission kliensben néhány letöltést, de nem indult újra a rendszer. Gyanítom, nem az 5.6.22-vel van gond. -
vmk
tag
Teszteltem a hardvert, semmi gondot nem találtam.
Visszaálltam egy 11.24-i mentésre (5.6.20-1 omv verzió). Legalább tudom hogyan működik a restore.
Az elmúlt egy napban akárhogy nyüstöltem semmi gond nem volt vele. Úgy tűnik csak valami szoftveres hiba volt. Az OMV (5.6.22) és omv-extras (5.6.5) frissítéseket egyelőre nem raktam vissza, de lehet, hogy így is marad. -
stigma
addikt
Hi, most nem elküldeni akarlak, de a qbittorrent-et be kell állítani, és sok dolgot kikapcsolni
Bittorrent topic: LinkItt én NAS HW elemeit leírtam, illetve mi a szitú és tudtak segíteni: Link
Kb ezeket állítsd be szerintem jónak kell lennie.
Amúgy Dockerben melyik qbittorent verziót használsz?
Qbittorrent portját engedélyezted a routerben, mert lehet akkor csak passzív felhasználóktól töltesz és azért ilyen rossz az eredmény. -
lovi27
addikt
Hibás a bővítőkártya link.
Ha most a két SATA2 port csak adat HDD-knek kellene, az egy IDE meg a rendszenek, az úgy tökéletes és akkor semmi plusz kiadás nincs. Pláne, ha a fiókban még akad egy IDE HDD is.
A sebességtől nem kell tartani, mert nem összevethető egy pendrive-éval. Amúgy is a lényeges dolgok RAM diszkről futnak. Abból nem árt ha van több. -
Horvi
őstag
Ahogy előttem írták a PCI megoldás talán a legcélravezetőbb mert ugye plusz lemezeket is dobhatsz majd hozzá a későbbiekben. Valószínű működni fog PnP de ugye a puding próbája az evés.
Ha esetleg az IDE vonalnál maradnál szerintem semmi hátrányod nincs belőle. Annyira durván nem használja az OMV a rendszerlemezt, meg pár YT tutorialban láttam hogy pendrive-ra telepítik és azzal is teljesen élhető. Bár plusz plugint nem árt hozzá hogy ne ölje meg a pendrive-ot túl gyorsan.
Sima HDD-n is maradhat az oprendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Hobby rádiós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest