- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz stickermajom #92278 üzenetére
Igen, és az egészben az a zavaró, hogy az ilyenek sokkal jobban leírják, hogy milyen is egy termék és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások összessége - és ezek után bennem már pl. hiába próbálnak pozitív képet kialakítani azzal, hogy a baromi jó hangulatú cikkeket író Csikós Zsoltot utaztatják Corsa próbára/premierre (aki utána tényleg ír egy tök jó cikket róla).
Tikakukac: próbálom elengedni a dolgot, szerencsére Budapesten azért vannak szervizelési lehetőségek (persze akkor valószínűleg több a kontár is), következő olajcserére/átnézésre nézek valami független Opel szervizt. Arra jutottam, hogy nem éri meg ott személyesen olyan emberekkel vitáznom, akik vagy nem is értik mi a problémám (hiszen így a 10W40-el olcsóbb volt a szervizelés - mintha ha vagyok olyan hülye, hogy kifizetem a márkaszerviz árát, akkor számítana, hogy 6k-val olcsóbb az olajcsere - de azt már nem érti, hogy ez nem teljesíti a Dexos2 szabványt, és elméletileg bele se lehetne rakniuk), vagy lesz.rják az egészet.
Viszont attól félek, hogy ez a probléma tökre nem márkaspecifikus (Totalcaron volt pár cikk Toyota szervizről is, ahol úgy benézték az ajánlott olajat, hogy valamilyen motorhiba lett a vége), szóval lehet, hogy tényleg biciklivel kellene járni .
-
válasz stickermajom #92278 üzenetére
“Slepp”?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Külpolitika
- Facebook és Messenger
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...