Hirdetés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Nekem 10-ért políroztak, de a lámpa körül egy kevés fényezés is ment vele.
A fények talán jobbak lettek (bár lehet, hogy csak placebo), viszont feltűnt, hogy a búra felülete ugyanúgy visszarepedezett / karcosodott, vagy mi. Nekem mattulós gondom nem volt.Vettem ilyen Turle Wax fényszóró felújító cuccot is. Pepecs munka, de valamennyit javít a fényszórón. Az egyetlen hibája, hogy a tömítő kendőből csak egy van hozzá, így elvileg egyszer használatos a cucc, bár én többször is nekiálltam polírozni. Megjegyzem, hogy ha elsőre nem lett volna büdös a munka, és alaposabb munkát végzek, akkor lehet, hogy később nem kell megismételnem
Vagy csak a nyár tette meg a hatását, már nem emlékszem.
Anyám Škodáján majd ismét használom, mert az övét is utolérte az üveg "rohadása"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mazda topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy csak a nyár tette meg a hatását, már nem emlékszem.