Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
nah hajnalban sikeresen megölte haver a kocsit.....este( hajnal 4 kor ) full totálan elkötötte a kocsit, kiment vele a gátra és lecsúszott róla, elég szépen.....jött volna ki belőle, de pont leesett az eső és elseregtek a kerekek, kifogyasztotta a benyát és hajnali 4 től reggel 7 ig(akkor költött fel, hogy nincs itt a kocsi
) inditózta:S ugye nem fogta föl hogy kifogyott...azután hivott segitséget h kitolják....( nem nekem szolt," majd én megoldom"mondta), feltolták majdnem a tetejéig a gátnak, majd visszacsúszott és beszált a susnyásba......összetört az első lökös, a hátsót megnyomta, a kézifék nem működik..
képekben
raktunk bele benzint, inditottuk nem indult....5 perc múlva elkapta a benyát és szépen hazajöttünk, leállitottam inditom nem indul....beindul de a fordulat alapjárat alatt ingadozik ~400-500....erőtlen, szar... egyszer csak beindul semmi baja, megyek vele délután szép lassan leáll alattam nem indul be...
szétszedtem, nincs benzinnyomás:S legaláb is lehúztam a benzin csövet és csak igy csepeg...gondolom jobban kellene nyomnia üümmm, egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) inditózta:S ugye nem fogta föl hogy kifogyott...azután hivott segitséget h kitolják....( nem nekem szolt," majd én megoldom"mondta), feltolták majdnem a tetejéig a gátnak, majd visszacsúszott és beszált a susnyásba......összetört az első lökös, a hátsót megnyomta, a kézifék nem működik..