Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Magisk
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
a hűtőt eléggé takarásban van alul a lökhárító által, azt nem volt se időm se kedvem lebontani. a csövet elértem ugyan, de az az összeszorítós bilincs pont olyan irányba áll hogy fogóval nem férek hozzá.
(#49408) mohabá 007: igen pontosan ugyanezt írtad te is. mikor levettem a bilincses csövet, azt megfújtam, de nem igazán szelelt. a szelep irányába meg nem bontottam meg a csövet.
Kicsit pipa vagyok, hogy nemrég volt teljes motorgenerálom, és ilyenekkel kell sz@rakodnom. ráadásul, mondta a szerelő hogy az egyik csövem lyukas volt a szivattyúnál, hétvégén ránéztem mire cserélte és rosszul lettem...

valami hibát is jelez minden induláskor amíg a fékre rá nem taposok. ( volt hátsó tárcsa + betét csere gondolom ott nem volt frankó valami. )érik egy rendes szerviz keresése...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Alkoholista nevelde
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- iPhone topik
- Filmgyűjtés
- NVIDIA® driverek topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest