- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Hát, nem tudom; 900 ezerért vettem a kombi 1.7 CDTI H-mat, kiskutyaf@sza és nagyharang felszereltségi fokkal. Írja valaki, hogy kamion mögött szélárnyékban 5.8-as fogyasztást ki lehet hozni az 1.4 XEP-ből. Hát nem tudom; én biztosan a kardomba dőlnék 5.8-tól még a városban is, nemhogy távolsági menetben.
Ha ki tudsz fogni egy jó dízelt; mert azért lehet látni hogy hogyan bánt a gazdája a kocsival, mennyire kopottak a kezelőszervek benne, stb szerintem ugorj bele. Nekem kellett költeni a vasra, mert két hónap után PD elemeket cseréltettem és egy szusszal megcsináltattam a 180 ezres nagy szervizt is így könyékig kellett zsebbe nyúlnom (illetve a hitelkeretbe) , de azóta rendeben megy a szörnyű hangú varrógép...
A G-k dízelei valamivel egyszerűbbek, ezért olcsóbb is a fenntartásuk (pl. lehet bennük külön csúcsot is cserélni, nem kell az egész befecskendezést megvenned), igaz kicsit nyersebb és gyengébb motorok, de annyival könnyebb is kasznijuk így van olyan dinamikus és takarékos mint a H.Nekem anno 1.4-es G-m volt. Ha ment a klíma akkor külön művészet volt vele elindulni, míg "meg nem szokta a lábad", hogy taposni kell neki, mielőtt a kuplungot ráengeded. Lehet, hogy többet fogyaszt az 1.6-os, de ha nekem választanom kellene, akkor azt vennék; ott még van benne tartalék az autópályára is és használt autónál (mivel ismeretlen az előélet) az sem hátrány, ha nehezebben lehet kitaposni a lelkét

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Háztartási gépek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest