- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinin
tag
válasz
Jhonny Cage #2769 üzenetére
Akkor nem egyedi hibáról van szó. Ezek szerint a gyári, érintetlen rendszert futtató gépeknél is előfordul. Egy darabig még használom így, hátha idővel még valami elromlik a budget tabletben, aztán meg megpróbálom megcsináltatni. Köszönöm a segítséget!
-
dinin
tag
Következő a problémám:
Tab kikapcsolt állapotban tölt csak.
Bekapcsolva töltőre dugás után, egy pillanatra felvillan a töltés jelzés, utána nem vesz fel töltést. Több kábelt és töltőt is próbáltam, gépen keresztül is megpróbáltam. Factory reset már volt, a gyári romot is megkíséreltem flashelni de mindig megállt 60%-on a flasher. Feltettem az 5,8 gb-os romot, de még most sem tölt. Ismétlem, kikapcsolva tölt, és bekapcsolva is egy pillanatra kijelzi, majd nem tölti tovább. Mi lehet a gond? -
dinin
tag
válasz
_Soma77_ #1728 üzenetére
Én eddig nem mertem nekiállni a particionálásnak, mert mi lesz, ha mondjuk fél év múlva leszakad az usb aljzat, vagy elromlik a kijelző? Ha gyári rom lenne rajta, ezek akkor is megtörténnének, és jogosnak érzem, hogy kijavítsák a hardverrs hibát. Ha szoftveres hiba miatt vinném vissza, amit romolással okozok, és ezt akarom elsunnyogni azzal, hogy visszarakom a gyári romot, akkor ez valóban nem tisztességes. Viszont gondolom te sem tartod igazságosnak, hogy azért, hogy kijavíthassunk egy gyártói szoftveres hibát, visszaút nélkül fel kell áldoznunk a hardveres garancia lehetőségét. Értem, hogy miért nem osztod meg mindenkivel a romot, de legalább privát linket küldhetnél annak aki megindokolva kéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest