-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
lacafaca #2272 üzenetére
Ezzel nincs gond, eleve így raktam fel win7 kompatibilitási módban, mert ezt megtaláltam 1-2 hsz-ben.
Szóval eddig:
1. Driverek fent vannak, ezt a flashtool installkor ki is írta. Mindkettő OK. A Flashtool szerint connected. Launcherből nem látszott.
2. Volt adb kilövés, tab restart, gép restart. Elsőre nem segített.
3. ADB driverrel volt valami, mert sárga volt device managerben. Kézi kiválasztás (Samsungos (?), ezt is egy régi hsz-ből láttam itt) és újabb restart után OK! launcher szerint van kapcsolat.Viszont most: Elindítom a launchert, T3-at beütöm, tab újraindul és bejön az usb ikon, közben a progi "waiting for device"... éééés a tab kikapcsol.
szerk: Win8.1 x64
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - OFF topic
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő