-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
„Jöhetnek a kövek!” ... akkor én dobok rád egyet!
Hogy lehetsz olyan birka, hogy nem nézted meg a készüléket mikor gariztattad a vevõszolgálati pultnál? Gondolom hangos „BABABA” kiáltások közepette csapkodtad a füled és a plafont bámultad!
Én 3 nap alatt 6 db-ot vettem, mindnél kidobták az 1 éves gar.papírt és felhívták a figyelmemet, hogy ezekre 2 év Tesco-s garancia van, 3 napos azonnali cserével, utána szervizbe megy, úgyhogy addig nyüstöljük, ahogy bírjuk ...
Már 30-ért is kiválló volt, 15-ért meg ahogy itt többen is kifejtették elõttem, best buy!Gondolom neked ez egy kiválló alternatíva lenne: [E-boda 20 000 Ft-ért]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest