- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Nem a plafont bámultam, hanem másodszorra is lobogtattam a sajtóanyagot a 2 év garért. Hölgyemény meg hátlappal felfelé húzta ki a csomagolásból és írta fel a sorozatszámot. Ja, nem néztem meg Tescoban, user error. Ezzel nem tudok/akarok vitatkozni. Nem feltételeztem, hogy ez lehet. Jóhiszemű voltam. De mondom, így is megérte az árát. Jogi osztály meg telefonált nekik és a Flag-es lapra ráírták tollal, hogy "2 év garancia". Maradt a Flages, más elsőre A4es Tescost kapott. Ilyenkor megint mi van? Nem központilag kellene tájékoztatni egyformán minden Tescot? Főleg egy saját márkás terméknél? Mi van ha 1 év után viszem Flaghez és azt mondják őket nem érdekli Tesco mit írt tollal a gar lapra? Tesco meg hárít, hogy ők nem foglalkoznak vele, Flag oldja meg. Aztán megy az egymásra mutogatás. Tescosnak jobb örültem volna, mert akkor hozzájuk viszem és nem postázgatjuk oda-vissza Flaggel. Na, de nem szapulni akarom Tescot, mert tényleg jót tettek velem.
Voip meg nem megy, de nem kommunikálják, support megszünt, de számlaszám él, utalni lehet a semmiért. Korrekt!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest