- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
Sziasztok,
régóta használom a tab-ot.. a családban van 3 db... haveri körből kb 4-5 partícionálást is már megcsináltam, így szívességből bevállaltam egyet... jól belefutottam egy fehér/piros usb-be...
power + volume up-al be tudok menni a DROIDBOOT-ba és újra tudom kezdeni a flash-elést a flash_op3ndott_5_58G_data.cmd-vel, ami végig is fut, majd restart után ismét fehér usb jel fogad...
próbáltam már a flashtool-t is...
végigment 100%.. minden zöld, de a képernyőn egy fehér usb ikon figyel...(A másik fórumban lacafaca kolléga próbált segíteni, de neki sem volt több ötlete)
Azt is próbáltam a CWM recovery-ből ADB Shell-es dd-zést is.. ezzel már sikerült életet lehelni a tab-ba annyira, hogy bebootol, de ott még nyelvet se tudok választani, mert összeomlik a rendszer... ha ezután megint megpróbálom a flash_op3ndott_5_58G_data.cmd-t, megint visszajön a fehér usb jel...
mi a szart tudok vele csinálni?
Please HLP!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vallás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest