-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sniper888
csendes tag
válasz
Sniper888 #3540 üzenetére
Helló
válaszolok magamnak!ha valaki ugyanígy járna..
kb 4 óra után került visszahoznom a akkumulátort kijelzést és hangot, mire rájöttem, egy jó-pár posztot végigolvastam.. sajnos elsőre nem volt egyértelmű..
a megoldás..
a topic Téma összefoglalóban lévő fájlokkal és parancsokkal sikerült:$ su
Itt egy felugró ablakban engedélyt fog kérni, hogy root jogokat kapjon! Engedjük!
# echo 0 > /sys/block/mmcblk0boot0/force_ro
# echo 0 > /sys/block/mmcblk0boot1/force_ro
# dd if=/external_sd/mmcblk0boot0.img of=/dev/block/mmcblk0boot0
# dd if=/external_sd/mmcblk0boot1.img of=/dev/block/mmcblk0boot1nálam annyi változott, hogy belső tárhelyre raktam fel és Terminal Emulator adtam ki a parancsokat
itt external_sd helyett sdcard ot keltett írni, de a parancsok kiadása és újraindítás után minden megjavult!!ui: a gyárilag kiadott Phone Flash tool nevü dolgot nem sikerült működésre bírnom (3 gép, 2 oprendszer verzió 3 usb kábel, vagy 8 usb-port után sem)
Köszönök mindent!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest