Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sniper888
csendes tag
válasz
Sniper888
üzenetére
Helló
válaszolok magamnak!ha valaki ugyanígy járna..
kb 4 óra után került visszahoznom a akkumulátort kijelzést és hangot, mire rájöttem, egy jó-pár posztot végigolvastam.. sajnos elsőre nem volt egyértelmű..
a megoldás..
a topic Téma összefoglalóban lévő fájlokkal és parancsokkal sikerült:$ su
Itt egy felugró ablakban engedélyt fog kérni, hogy root jogokat kapjon! Engedjük!
# echo 0 > /sys/block/mmcblk0boot0/force_ro
# echo 0 > /sys/block/mmcblk0boot1/force_ro
# dd if=/external_sd/mmcblk0boot0.img of=/dev/block/mmcblk0boot0
# dd if=/external_sd/mmcblk0boot1.img of=/dev/block/mmcblk0boot1nálam annyi változott, hogy belső tárhelyre raktam fel és Terminal Emulator adtam ki a parancsokat
itt external_sd helyett sdcard ot keltett írni, de a parancsok kiadása és újraindítás után minden megjavult!!ui: a gyárilag kiadott Phone Flash tool nevü dolgot nem sikerült működésre bírnom (3 gép, 2 oprendszer verzió 3 usb kábel, vagy 8 usb-port után sem)
Köszönök mindent!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő