- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
én is egy 5 éve csak könyv/manga olvasásra használom, meglepő de máig jó az akkuja
a "teszkós kihajtható tok" már rég szétment.. elősször a külselye "málott" le (azt lekapartam és "szőrős" tokk lett
)... de mostanában szemezek a széles ragasztószalaggal (nem az amivel csomagokat zárunk le, vastagabb, szűrke, "kézzel téphető" fajtával), mert a hajlatok mentén "reped" a tok (de kb 10 éves mostmár? vagy közelít).
-
DraXoN
addikt
sajnos ... nem nagyon lehet ezzel az "avultatással" mit kezdeni..
egy időben próbáltam valamit erre az adott tabra reszelgetni (6.0droidot), de nagyon az elején anno elakadtam vele, nagyon idegen volt nekem ez az x86 droid platform ... és túl sok leírás se volt hozzá a neten ... az enyém úgy lassan másfél éve a fiókban van már csak .. már a régi appok se mennek mind, mert az új verzióik nem kompatibilisek a régi droiddal ...jó volt ez a tab anno, de már "elmúlt" ...
azon az áron amiért meg ez lett véve manapság csak "hulladékok" vannak aminek a megtervezését is meg kellett volna tiltani...
ez a tab is jobb lett volna ha legalább 2gb memóriája van, és van rá frissebb droid.. nem egy izom a hardver, de bőven elég lenne manapság is a legtöbb "böngészős" dologra... -
DraXoN
addikt
válasz
tha_answer #4242 üzenetére
Nem tudom hivatalosan támogatja-e, én 1x próbáltam és nem látott 5Ghz-et.. nem erőltettem onnantól... szerintem nem támogat..
-
DraXoN
addikt
válasz
PCMaster133 #3303 üzenetére
Főképp a driverek okozzák a gondot (úgy nagyjából, meg a beállítások, bár utóbbin könnyebb segíteni).
Szerintem nem olyan régi még a KK, hogy aggódni kéne miatta.. Amíg mennek az alkalmazások szerintem jó az. Az x86-os proci többet korlátoz mint az, hogy KK a rendszer (és szerintem épp a proci a nagyobb gond, sok program nem fut raja emiatt jól vagy sehogy sem).Egyébként meg lockolt booltoaderes Sony-t nem lehet hard brickelni, csak soft brickelni, az meg menthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest