- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
én is egy 5 éve csak könyv/manga olvasásra használom, meglepő de máig jó az akkuja
a "teszkós kihajtható tok" már rég szétment.. elősször a külselye "málott" le (azt lekapartam és "szőrős" tokk lett
)... de mostanában szemezek a széles ragasztószalaggal (nem az amivel csomagokat zárunk le, vastagabb, szűrke, "kézzel téphető" fajtával), mert a hajlatok mentén "reped" a tok (de kb 10 éves mostmár? vagy közelít).
-
DraXoN
addikt
sajnos ... nem nagyon lehet ezzel az "avultatással" mit kezdeni..
egy időben próbáltam valamit erre az adott tabra reszelgetni (6.0droidot), de nagyon az elején anno elakadtam vele, nagyon idegen volt nekem ez az x86 droid platform ... és túl sok leírás se volt hozzá a neten ... az enyém úgy lassan másfél éve a fiókban van már csak .. már a régi appok se mennek mind, mert az új verzióik nem kompatibilisek a régi droiddal ...jó volt ez a tab anno, de már "elmúlt" ...
azon az áron amiért meg ez lett véve manapság csak "hulladékok" vannak aminek a megtervezését is meg kellett volna tiltani...
ez a tab is jobb lett volna ha legalább 2gb memóriája van, és van rá frissebb droid.. nem egy izom a hardver, de bőven elég lenne manapság is a legtöbb "böngészős" dologra... -
DraXoN
addikt
válasz
tha_answer #4242 üzenetére
Nem tudom hivatalosan támogatja-e, én 1x próbáltam és nem látott 5Ghz-et.. nem erőltettem onnantól... szerintem nem támogat..
-
DraXoN
addikt
válasz
PCMaster133 #3303 üzenetére
Főképp a driverek okozzák a gondot (úgy nagyjából, meg a beállítások, bár utóbbin könnyebb segíteni).
Szerintem nem olyan régi még a KK, hogy aggódni kéne miatta.. Amíg mennek az alkalmazások szerintem jó az. Az x86-os proci többet korlátoz mint az, hogy KK a rendszer (és szerintem épp a proci a nagyobb gond, sok program nem fut raja emiatt jól vagy sehogy sem).Egyébként meg lockolt booltoaderes Sony-t nem lehet hard brickelni, csak soft brickelni, az meg menthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad 10.generáció
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged