Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android szakmai topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
Thowra123
üzenetére
Nem lehetett eltérés a régi és a beletett érintő kalibrációs értékei között?
A hang hibára: ha a rendszerhangok működnek és a hangerőt is lehet ezeknél állítani, akkor a HW rendben van. Megsérülhetett valamelyik kodek, vagy lejátszó program. Én a lejátszó programot frissíteném.
A Factory reset nem telepít semmit csak töröl. -
Mattb
senior tag
válasz
Thowra123
üzenetére
Azzal olyan problémám akad, hogy a win10 kompatibilis flash tool nem eszi meg a flash.xml-t, mint írtam fentebb. VBoxban win7el nemsikerül összebuherálni, azt a verziót, mert azt win10re nemlehet felrakni, vagyis én nem tudtam, amit hivatalosan adtak ki ( phone flash tool 3.1.4.)
-
válasz
Thowra123
üzenetére
Profi vagy. Sajnos a készülék valóban hajlamos az említett két hibára, alaplap és flash miatt szoktak hirtelen halált halni. Valószínűleg pont egy ilyen van nálad. Ha látszik a cpu, akkor a flash-re gyanakszom. Ha csak szoftveres gondja lenne, abból nagyon jól visszahozható egyébként.
-
válasz
Thowra123
üzenetére
Ezt melyik csomag produkálta? A másodikkal próbáld, a hivatalossal. Az elsőt szerintem bekapcsolt állapotból kell indítani.
A gép vagy a kábel is lehet gond. Rövid usb kábelt használj és alaplapi usb-t. Laptopról többeknek nem sikerült flashelni, mivel belső usb hub-ot tartalmaznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest