- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
Thowra123 #4074 üzenetére
Nem lehetett eltérés a régi és a beletett érintő kalibrációs értékei között?
A hang hibára: ha a rendszerhangok működnek és a hangerőt is lehet ezeknél állítani, akkor a HW rendben van. Megsérülhetett valamelyik kodek, vagy lejátszó program. Én a lejátszó programot frissíteném.
A Factory reset nem telepít semmit csak töröl. -
Mattb
senior tag
válasz
Thowra123 #4024 üzenetére
Azzal olyan problémám akad, hogy a win10 kompatibilis flash tool nem eszi meg a flash.xml-t, mint írtam fentebb. VBoxban win7el nemsikerül összebuherálni, azt a verziót, mert azt win10re nemlehet felrakni, vagyis én nem tudtam, amit hivatalosan adtak ki ( phone flash tool 3.1.4.)
-
válasz
Thowra123 #4014 üzenetére
Profi vagy. Sajnos a készülék valóban hajlamos az említett két hibára, alaplap és flash miatt szoktak hirtelen halált halni. Valószínűleg pont egy ilyen van nálad. Ha látszik a cpu, akkor a flash-re gyanakszom. Ha csak szoftveres gondja lenne, abból nagyon jól visszahozható egyébként.
-
válasz
Thowra123 #4008 üzenetére
Ezt melyik csomag produkálta? A másodikkal próbáld, a hivatalossal. Az elsőt szerintem bekapcsolt állapotból kell indítani.
A gép vagy a kábel is lehet gond. Rövid usb kábelt használj és alaplapi usb-t. Laptopról többeknek nem sikerült flashelni, mivel belső usb hub-ot tartalmaznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Szólánc.
- Dacia topic
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest