- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Abel
tag
válasz
RolEnD_ #1159 üzenetére
A visszaállítás ugyanott lesz CWM-ben.
A tab rootolt lesz, de SD-re telepítés nincs benne.
Majd ha valakinek kedve lesz csinál egy olyan rom-ot, amiben van az is, innen már gyerekjáték.Nekem igazából bőven elég volt a gyári 2 giga is, úgyis csak redditezek rajta elalvás előtt. Ráadásul tök ingyen kaptam a tabletet egy barátomtól, szóval csak a kihívás miatt foglalkoztam vele egyáltalán, meg hát így nem is féltettem túlságosan
-
Abel
tag
válasz
RolEnD_ #1152 üzenetére
A CWM sem bonyolultabb!
Rövid tutorial CWM-hez:
Minden egyes CWM indításnál meg kell csinálni! (Kivéve a letöltést és kitömörítést)
1. Letöltöd és kitömöríted ezt: IntelAndroid-FBRL-12-29-2014.7z
2. Kikapcsolod a tabletet, ezután Vol+ és Power gomb egyszerre nyomásával bejön a droidboot
3. Tablet usb-re rádug, aztán elindítod a launcher.bat-ot a kitömörített könyvtárban
4. beírod, hogy ACCEPT
5. beírod, hogy T3
6. vársz egy egy-két percet és bejön a CWM a tabon. Itt már akár le is húzhatod a tabletet usb-ről.
Remélem nem hagytam ki semmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest