- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PCMaster133 #3315 üzenetére
Eredetileg nem a gyári kábelével próbáltad? Csökkentett mód alatt a Windows csökkentett módra gondolsz?
Szerintem a gyári visszaállítás lehet a kulcs, többen írták, hogy csak utána hagyta magát frissíteni. Ami fura, mert a frissítés maga is törli az egészet. Szerintem a gagyi nand chip lehet a ludas... -
Orionhilles
senior tag
válasz
PCMaster133 #3313 üzenetére
Fastboot devices parancsra se bukkan fel?
-
válasz
PCMaster133 #3308 üzenetére
Ha ennyire nem bírsz magaddal, rootold és tegyél rá xposed framework-öt, azzal jó sok funkcióval fel tudod tuningolni a gépet. A hozzáállásod azért furcsa, mert sokan azért kritizálják a nagyobb gyártókat, hogy miért nem szűz Androidot tesznek a gépre. Mellesleg írd már le, hogy normál használat mellett pontosan milyen funkció hiányzik neked, amit a telefonod tud, a tablet meg nem?
-
DraXoN
addikt
válasz
PCMaster133 #3303 üzenetére
Főképp a driverek okozzák a gondot (úgy nagyjából, meg a beállítások, bár utóbbin könnyebb segíteni).
Szerintem nem olyan régi még a KK, hogy aggódni kéne miatta.. Amíg mennek az alkalmazások szerintem jó az. Az x86-os proci többet korlátoz mint az, hogy KK a rendszer (és szerintem épp a proci a nagyobb gond, sok program nem fut raja emiatt jól vagy sehogy sem).Egyébként meg lockolt booltoaderes Sony-t nem lehet hard brickelni, csak soft brickelni, az meg menthető.
-
válasz
PCMaster133 #3301 üzenetére
-
Orionhilles
senior tag
válasz
PCMaster133 #3303 üzenetére
A script ellenőrzi, ami a rom zipjében van.
Írkálhatod amire akarod, de felesleges, ha el is kezdi flashelni, és végez, úgyse tud majd elindulni.Gapps: olyan flashelhető zip amiben a Google appjai vannak.
-
Orionhilles
senior tag
válasz
PCMaster133 #3301 üzenetére
Nem menne fel rá a zip sem. A recoveryben a build.prop tartalmaz egy olyat hogy dev name, az minden zip ellenőrzi, ha egyezik akkor megy tovább. Jobbik esetben nem is sikerül semmit flashelni, rosszabb esetben soft brick és droidboot alól helyreállítod. Olyan eszköz kéne amiben ua ez a soc van és van hozzá cm.... Abból lehetne portot csinálni maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged