Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PCMaster133
csendes tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a gyári Op3n Dott-os ROM nem jön be. Legszívesebben CyanogenMOD-ot tennék fel de mivel unsupported nem merem és annyira nem értek hozzá. Ha valaki ért pl akik csinálták az 5,58GB-os flasht azoknak nagyon de nagyon megköszönnén ha egy 4.4.4-es vagy 5.x.x-es ROM-ot csinálnának
CyanogenMod port is jó van a hivatalos oldalukon fennt hogy hogyan kell, de mint mondtam én nem értek hozzá. Amúgy semmi baj nincs a tablettel mostmár hogy "nagyobb" a tárhelye csak simán idegesít hogy nem rakhatok rá olyan romot amilyet én szeretnék. Meg a KitKat is már kezd (Régi) lenni mivel most jön az új android szóval egy Lollipop az a minimum volna. Ha valaki tudna ebben segíteni és lenne rá ideje nagyon meg köszönném.
--------------------------------------------------------------------+1 kérdés:
Mi van akkor ha nem device supported rom-ot rakok fel az androidos eszközre. Mint pl erre a tabletre ha fel akarnám rakni a CM11.1-es romját mondjuk a samsung galaxy tab3 pro-ét vagy bármelyik tablet romot ami wifi supported akkor mi történne? Brick,Hard Brick,Soft brick? Vagy esetleg működne? vagy kuka? Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest