Hirdetés
- Yettel topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PCMaster133
csendes tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a gyári Op3n Dott-os ROM nem jön be. Legszívesebben CyanogenMOD-ot tennék fel de mivel unsupported nem merem és annyira nem értek hozzá. Ha valaki ért pl akik csinálták az 5,58GB-os flasht azoknak nagyon de nagyon megköszönnén ha egy 4.4.4-es vagy 5.x.x-es ROM-ot csinálnának
CyanogenMod port is jó van a hivatalos oldalukon fennt hogy hogyan kell, de mint mondtam én nem értek hozzá. Amúgy semmi baj nincs a tablettel mostmár hogy "nagyobb" a tárhelye csak simán idegesít hogy nem rakhatok rá olyan romot amilyet én szeretnék. Meg a KitKat is már kezd (Régi) lenni mivel most jön az új android szóval egy Lollipop az a minimum volna. Ha valaki tudna ebben segíteni és lenne rá ideje nagyon meg köszönném.--------------------------------------------------------------------+1 kérdés:
Mi van akkor ha nem device supported rom-ot rakok fel az androidos eszközre. Mint pl erre a tabletre ha fel akarnám rakni a CM11.1-es romját mondjuk a samsung galaxy tab3 pro-ét vagy bármelyik tablet romot ami wifi supported akkor mi történne? Brick,Hard Brick,Soft brick? Vagy esetleg működne? vagy kuka? Válaszotokat előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- MS Surface Pro 5 + dokkoló
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
CyanogenMod port is jó van a hivatalos oldalukon fennt hogy hogyan kell, de mint mondtam én nem értek hozzá. Amúgy semmi baj nincs a tablettel mostmár hogy "nagyobb" a tárhelye csak simán idegesít hogy nem rakhatok rá olyan romot amilyet én szeretnék. Meg a KitKat is már kezd (Régi) lenni mivel most jön az új android szóval egy Lollipop az a minimum volna. Ha valaki tudna ebben segíteni és lenne rá ideje nagyon meg köszönném.