Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Új funkciókat kapott a Pixel Watch 4
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NePee
csendes tag
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Én szinte mindig telefonról vagyok itt, és nehéz végigolvasni a szöveget, ellenőrizni, melyik link mögött mi van, belenézni a 7z fájlokba (mert telefonról ezeket megnyitni se nagyon tudom) és kimerítő válaszokat írni főleg két gyerek mellett. De most rászántam magam. Ha átküldenéd nekem az egész összefoglaló szöveg forráskódját (formázások, linkek stb) akkor átírnám pár helyen!
Script csomag letöltése
Ebben már benne a CWM recovery launcher, amiről tegnap írtam, és beleírtad a CWM telepítése fejezetbe. A kettőt egymás mellé kéne hozni, mert úgy van értelme.Második módszer, CWM (CWM indítása: lásd a recovery magyarázata mellett!)
Ez nem második módszer, hanem maga a harmadik.
Csak root:
1. Töltsd le a myKIT_BATCHv1.1.x.7z-et és csomagold ki!
2. Töltsd le a SDC_INTEL2_ROOTKIT.7z-et, a tartalmát mappástól csomagold ki...Ezt minek? Ez nem is a rootolás menete, csak a CWM indítása az eredeti scripttel, ehelyett sokkal egyszerűbb, amiről tegnap beszéltünk és amit a végén a CWM telepítése fejezetben le is írtál.
Rootoláshoz kell pl a SuperSU zip, sdkártyára felmásolni, és CWM alól telepíteni, ha vki nem akar partícionálni meg romcserét, annak ez kelleni fog a rootoláshoz.A terminál emulátoros sz.rakodás azért teljesen felesleges, mert akár az újraflasheléshez, akár az újrapartícionáláshoz gépre kell dugni a tabletet, vagyis
- nem úszod meg a drivertelepítést, akkor már kényelmesebb két klikkel cwm-et indítani és copy-paste
- nem csináltál semmit a tablettel, minek kéne a boot fájlokat másolgatni?
2.2 Mi az a bootloader, mit jelent hogy zárt vagy nyitott?
Ezt, és az ez után következő részt az összefoglaló végéig úgy, ahogy van, cakkpakk törölném. Minek? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Disney+
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...