- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
Scoobyka #1124 üzenetére
kétféle ember létezik androidos kütyüvel a kezében, az egyik mókol és bukja a garit, a másik megelégszik a gyárival és gariztat ha hiba van. szerintem ez ennél a 15k-s cuccnál nem is kérdés, mert 2 giga tárhellyel nem lehet együttélni...szerintem már a szervízesek mókolják Abel módszerével a visszavitt vasakat és megy vissza a polcokra 5k felárral...innen küldöm üdvözletem Tescosszakik!
-
novaboj2
csendes tag
válasz
Scoobyka #1124 üzenetére
Scoobyka,ugy gondolom hogy a sracok tobbszor hangoztattak hogy ez bizony garanciavesztessel jar, igy mindenki ennek tudataban cselekedett. Ehhez nagyban hozzajarult a Tesco toketlenkedese is, mert az itt kozzetett megoldast valoszinuleg a Tesco megbizasabol is meg tudtak volna csinalni "hivatalos" szakemberek, aztan nem lenne szukseg ilyen szintu buheralasra. Masik dolog van lementett gyari allapotu sajat mentesem, azt visszateszem ha ugy van, a szoftvert nem modositottam, az hogy atparticionalt a belso tarhely, szerintem nem garanciavesztes hw problema eseten. Ez ugyanolyan mintha a laptopom kepernyoje tonkremegy, es azert nem javitjak mert a vinyot atparticionaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest