- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
novaboj2
csendes tag
Szia,
Semmi extra nincs a dologban. Ábel szkriptje alapján megcsináltam a particionálást + ugye felkerült automatikusan egy rootolt gyári ROM. Na én ezt követően CWM-mel felpakoltam Sütő Robi által készített ROM-ot, amihez útmutató és letöltési linkeket itt találsz.
Ennek egy szépséghibája van, sajnos előfordulhat, hogy a PLAY elszáll RPC:S-7:AEC-0-es hibával, de ez könnyen orvosolható ezzel a videóval. -
novaboj2
csendes tag
válasz
Scoobyka #1124 üzenetére
Scoobyka,ugy gondolom hogy a sracok tobbszor hangoztattak hogy ez bizony garanciavesztessel jar, igy mindenki ennek tudataban cselekedett. Ehhez nagyban hozzajarult a Tesco toketlenkedese is, mert az itt kozzetett megoldast valoszinuleg a Tesco megbizasabol is meg tudtak volna csinalni "hivatalos" szakemberek, aztan nem lenne szukseg ilyen szintu buheralasra. Masik dolog van lementett gyari allapotu sajat mentesem, azt visszateszem ha ugy van, a szoftvert nem modositottam, az hogy atparticionalt a belso tarhely, szerintem nem garanciavesztes hw problema eseten. Ez ugyanolyan mintha a laptopom kepernyoje tonkremegy, es azert nem javitjak mert a vinyot atparticionaltam.
-
novaboj2
csendes tag
Srácok maximális respect nektek...
Ábel v2-es megoldása simán működött win8 professional 64 bites op rendszer alól, és a képernyőkép mentés alapján tárhely is akad bőven.
Annyi pluszt csináltam, hogy CWM alól visszaállítottam egy korábbi rootolt mentést, amiből minden felesleges google és tesco app ki lett pucolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest